Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


'EFSANE' KISA MI SÜRDÜ ? HABER:EMRE CAN KAZMALI


Link [2022-03-12 14:58:02]



4 Temmuz 2020 tarihinde görkemli bir şekilde tanıtılan 'Karamürsel Gazozu' için verilen sözler yerine getirilmedi. İlçe halkı ise 'gazoz efsanesi kısa sürdü' diyerek tepkilerini dile getirdi.

Bir tarih canlanıyor diyerek gazoz ile çıkılan yolun yarım kaldığını belirten ilçe halkı,' Şatafatlı gazoz tanıtımı ile herkes heveslendi fakat gazoz projesi istediği seviyeye çıkamadı. Tarihe ve dünyaya mal olmuş Karamürsel sepetimize sahip çıkılsaydı daha verimli bir adım atılabilirdi.' dediler.

'NE KADAR GELİR ELDE EDİLDİ ?'

Gazoz tanıtımında ise gelirin kız çocuklarına verileceğini de söyleyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a seslenen ilçe halkı,' Karamürsel gazozunun geliri kız çocuklarının okutulması için kullanılacaktı. Bizlerde ilçe halkı olarak bugüne kadar Karamürsel gazozundan ne kadar gelir elde edildiğini merak ediyoruz.' sözlerine yer verdiler.

KAYIP FABRİKA ARANIYOR

Gazoz üretiminin ise bir süre sonra Karamürse'de olacağını hatta fabrikasının da kurulacağını dört gözle bekleyen vatandaşlar ise,' Gazoz konusunda efsane olduğumuz gibi, gazoz fabrikasında da sanırım efsane olduk. Verilen sözler yerine getirilmedi. Karamürsel gazozunun hikayesi çok kısa sürdü ve bitti. Marka yaratacağız derken, keşke ellerimizde ki markalara sahip çıkabilseydik.' diye konuştular.



Çok Okunanlar

2024-09-20 07:28:41