Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


DURMUŞ: ''KÖYLERİMİZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK''


Link [2022-04-06 02:07:36]



YALOVA İl Genel Meclis Üyesi İdris Durmuş, Çiftlikköy'ün köy muhtarlıkları hizmet binalarının yenileme çalışmalarının tam gaz devam ettiğini belirtti.

İlyasköy'de sürecin başladığını da belirten Durmuş,' Bu kapsamda İl Genel Meclis Üyesi Hayrullah Sarıhan ve Oktay Atik ile verdiğimiz önergemizin mecliste görüşülüp yatırım kararı alınması ile İlyasköy'de süreç başlamıştı. İl Özel idaremizin İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda yaptığı bir ihale idaremiz tarafından iptal edilmişti. Mart ayında yeniden ihaleye çıkıldı ve ihaleyi alan firma tarafından çalışmalara başlandı. Kısa sürede tamamlanacak olan köy hizmet binası bakım ve onarımının tamamlanması ile İlyasköy Muhtarlık hizmet binasının modern ve dört mevsim daha kullanışlı hale getirmeyi hedefliyoruz.' dedi.

Yalova Valisi Muammer Erol, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol ve İl Genel Meclis üyelerine de teşekkür eden Durmuş,' Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Köy Muhtarımız Recep Gülçen ve köy halkımızın tüm yatırım ve hizmetlerimizde verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Köylerimiz her şeyin en iyisine layık.' sözlerine yer verdi.



Çok Okunanlar

2024-09-20 00:45:33