Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


DAĞ:'BİRİLERİNİN ÇARKINA ÇOMAK SOKTUM'


Link [2022-03-08 11:19:41]



Yalova Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (YESOB) Başkanı Hüseyin Çetin ile Yalova Ağaç İşleri, Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası Başkanı Adnan Dağ arasındaki söz düellosu devam ediyor. Bu anlamda Çetin’in açıklamalarına cevap veren Dağ, “YESOB Başkanlığı için beni önlerindeki en büyük engel olarak görüyorlar” dedi.

Yalova Ağaç İşleri, Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası Başkanı Adnan Dağ’ın YESOB yönetiminden azledilmesi sonrasında başlayan polemikte söz düellosu devam ediyor. Hüseyin Çetin’in kısa bir süre önce Dağ’a yönelik yaptığı açıklamaya cevap veren Yalova Ağaç İşleri, Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası Başkanı Adnan Dağ sert sözler kullandı.

Dağ, “Beni oda seçimlerine müdahale etmekle suçlayan Hüseyin Çetin yapılan tüm oda seçimlerinde kendisini YESOB seçimlerinde destekleyecek olan adaylar için oy isteyen birisidir. Çetin ve avanase benim birlik seçimlerindeki kilit ve belirleyici rolümü biliyorlar. Beni önlerindeki tek engel olarak gördüklerinden benim ayağımı kaydırmak ve YESOB seçimlerini böylece kazanmak istiyorlar. Oysa artık YESOB Başkanlığına o koltuğu hak eden ve liyakat sahibi birisi gelmelidir. Pandemi döneminde dahi birlikten huzur hakkı, odasından da maaş alan birisi bence artık o koltukları işgal etmemelidir. Ben oda başkanlığım sürecinde maaş almadım. Tüm maaşımı odama bağışladım. Bugüne kadar odama 43 bin TL para verdim. Ben birilerinin çarkına çomak soktum diye hedef tahtasına konsam da kimse benim doğru bildiklerimi yapmaktan ya da konuşmaktan geri çeviremeyecek. Odamın gizli bilgilerini ifşa etmeye çalışanlar ve bu anlamda hukuk önünde suçlu duruma düşenler hakkında da TESK’e elimdeki bilgi ve belgelerle birlikte başvuruda bulundum” dedi.



Çok Okunanlar

2024-09-20 09:47:14