Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


“CENGİZ” SESİ YÜKSELİYOR!


Link [2022-04-18 02:31:53]



YALOVA'da siyasi arenanın hızlanması ile birlikte, ilçe ve beldelerde de partiler tarafından hareketlenme başladı. Bu noktada Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Altınova Teşkilat Başkanı Davut Cengiz'in, Tavşanlı Belediye Başkan adaylığı için bölgede çalışma başlattığı iddia ediliyor. Tavşanlı'da özellikle son günlerde 'Davut Cengiz aday mı olacak?' soruları gündemde yerini aldı.

Yalova ve Altınova siyasetinin tanınan ismi, DEVA Partisinin Altınova Teşkilat Başkanı Davut Cengiz'in 'Tavşanlı Belediye Başkanlığına aday' olacağı, belde de iyiden iyiye konuşulmaya başlandı. Bölgenin tanınan firmalarından Cengizler Catering'in de sahibi olan iş adamı Davut Cengiz'in, yapılacak olan yerel seçimlerde aday olması bekleniyor.

Belde halkı ile ikili ilişkileri iyi olan DEVA Partisi Altınova Teşkilat Başkanı Davut Cengiz'in bu yönde ciddi çalışmalara başlanıldığı da edinilen bilgiler arasında yerini aldı.

ÖTE yandan 'Cengizler ailesi' Tavşanlı'da oldukça etkin, önemli bir oy oranına sahip ve seçim belirleyen ailelerin başında geliyor.



Çok Okunanlar

2024-09-18 17:04:02