Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


ÇALIK'TAN, GAZETE AKKENT'E ÖZEL AÇIKLAMALAR HABER:EMRE CAN KAZMALI


Link [2022-03-31 02:07:54]



CUMHURİYET Halk Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık, Gazete Akkent'e özel açıklamalarda bulundu. İl Başkan Yardımcısı Çalık,' Ülkemizde ve ilçemizde artık değişim vakti gelmiştir. Gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Karamürsel Belediyesini, millet ittifakımıza kazandıracağız. Bizim derdimiz Karamürsel'dir.' dedi.

''SEÇİM YAPILACAK GİBİ ÇALIŞIYORUZ''

Önceki dönem CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı da olan, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık Karamürsel CHP İlçe teşkilatının 7/24 çalıştığını, özellikle yerel seçimlere ilçe teşkilatının da damga vuracağını söyleyen Çalık,' Partimizin Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu ve ekibini özellikle tebrik ediyorum. İlçe Başkanlığı görevine gelir gelmez harika bir çıkış yakaladılar. Tüm ilçe teşkilatımız 7/24 sokakta ve vatandaşımızın yanında. Bizlere sürekli sahalarda, vatandaşlarımızın yanındayız. İlçemizin kıymetini ve değerini bilen siyasetçiler olarak seçim yapılacak gibi çalışmalarımıza başladık.' dedi.

''GENEL BAŞKANIMIZA SÖZ VERDİK''

Yerel seçimlerde Karamürsel Belediyesini millet ittifakına dahil edeceklerine olan inancının tam olduğunu belirten CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık,' Partimizin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir söz verdik. Bu sözümüzde Karamürsel Belediyesini yapılacak olan yerel seçimlerde millet ittifakına katmaktır. İlçemiz özellikle son dönemlerde sürekli göç alan ve büyüyen kozmopolit bir ilçe durumundadır. Bizlerde tüm sorumluluklarımızın farkında olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.' dedi.

''ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ''

KARAMÜRSEL'in sorunlarına hakim olduklarını, çözüm odaklı çalışmalarda bulunduklarını da ifade eden Çalık,' Son dönemlerde milletvekillerimiz ile sık sık görüşerek kendilerini ilçemize davet ediyoruz. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerimiz ile vekillerimizde sorunlara hakim olup, TBMM'de ilçe halkımızın sorunlarını dile getiriyorlar. İlçemizde, köylerimizde dahil çalmadık kapı bırakmayacağız. Bizim derdimizde, davamızda Karamürsel'dir.' ifadelerini kullandı.

ÖTE yandan Karamürsel Belediye Başkanlığı seçimlerinde ise Ahmet Çalık'ın tekrar ittifak adayı olması bekleniyor.



Çok Okunanlar

2024-09-20 02:59:18