Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI


Link [2022-02-13 22:07:14]



BÜYÜK Birlik Partisi Yalova İl Başkanlığının düzenlediği kahvaltı programına yoğun ilgi gösterildi.

Düzenlenen programa BBP Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Yelis, Osman Tüfekçi, Teşkilat Başkan Yardımcısı Tahir Şahin, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Belediye Başkan Yardımcısı Bahaddin Erbay katılım sağladı.

Programda konuşma yapan Büyük Birlik Partisi Yalova İl Başkanı Munip Namal,' Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Yelis ve Osman Tüfekçi, Teşkilat Başkanımız Tahin Şahin'e, Cumhur İttifakımızın Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve Yardımcısı Bahaddin Erbay'a katılımları için teşekkür ediyorum. Bizleri bir ve beraber yapan programlarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Büyük Birlik Partisi Yalova İl Yönetimimize, ilçe yönetimimize, partimizin her kademesinde görev alan tüm dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Göreve geldiğim an itibari ile Büyük Birlik Partisinin bir neferi olarak canla başla çalışmalarımızı ilerletiyoruz. Allah çıktığımız bu yolda bizlerin yardımcısı olsun.' diye konuştu.

ÖTE yandan Cumhur İttifakının ortaklarından AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar ve MHP İl Başkanı Namık Öz'ün düzenlenen programa katılım sağlamamaları dikkatlerden kaçmadı.



Çok Okunanlar

2024-09-20 14:27:17