Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


BAŞKAN ŞENOL'DAN, GAZETE AKKENT'E ÖZEL AÇIKLAMA.. 'HER ZAMAN ŞEFFAF OLACAĞIZ'


Link [2022-02-16 14:07:17]



Yalova Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Şertan Şenol, Gazete Akkent'e özel açıklamalarda bulunarak 'Oda olarak her zaman şeffaf olduk, olmaya da devam edeceğiz.' dedi.

ŞEFFAF ANLAYIŞ İLE HİZMET EDİYORUZ

ORTALAMA 2 senedir başkanlık koltuğunda oturduğunu, bu süreçte de pandemi dönemine yakalandıklarını belirten Başkan Şenol,' Ortalama 2 senedir Yalova Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanılığı görevindeyim. 27.02.2022 döneminde yapılacak olan seçimlerde de tekrar adayım. Oda olarak ciddi bir maddi gelirimiz yok. Üyelerimizin ödediği aidatlar ile hem sekreterimizin maaşını, sigortasını veriyoruz. Hemde önceki dönemden gelen borçlarımızı temizliyoruz.' dedi.

BORCUN 30 BİN TL'Sİ BENİM DÖNEMİME AİT

Yalova Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odasının şuanda 150 Bin TL borcunun olduğunu ve bu borcun ise ortalama 30 bin TL'sinin kendi dönemine ait olduğunu da açık ve şeffaf bir şekilde Gazete Akkent'e açıklayan Şenol,' Önceki dönem ve benim 2 senelik başkanlık dönemimle birlikte odamızın ortalama borcu 150 Bin TL'dir. 150 Bin TL'lik borç içerisinde vergi borcumuz vardır. Bu borcun 30 Bin TL'si benim dönemimde oluşmuştur. Çalışanımızın maaşı ve sigortası ile birlikte odamızın sabit giderlerinde kullanılmıştır. Biz yönetim olarak her zaman şeffaftık, bu şeffaflık anlaşımız devam edecek.' dedi.

BAŞKANLIK MAAŞIMI ALMIYORUM

2 senelik başkanlık döneminde ise hiç maaş almadığını, yönetimin de huzur hakkını almadığını belirten Başkan Şenol,' Görevim süresinde başkanlık maaşımı almadım. Gene yönetimimiz de huzur hakkını almadı. Başkanlık maaşı ve huzur hakkını tamamen esnafımızın yararına olabilecek şekilde odamızda değerlendirdik. Esnaflarımızın tüm sorunlarına hakimiz, yeni dönem ile birlikte var gücümüzle esnafımızı feraha ulaştıracağız.' diye konuştu.



Çok Okunanlar

2024-09-20 14:31:53