Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


BAŞKAN ORUÇ:'FARK YARATACAĞIZ' HABER:EMRE CAN KAZMALI


Link [2022-03-12 14:58:02]



YALOVA Spor Amatörde bitime üç hafta kalmasının ardından 2022/2023 sezonunda Yalova Yeşilova Spor Kulübü yeni yapılanmasıyla şampiyonluğun en büyük favorisi haline gelmesi bekleniyor. Kulüp Başkanı Yalçın Oruç, 2022/2023 sezonuna dair Gazete Akkent'e özel açıklamalarda bulundu.

Yalova Yeşilova Spor Kulübünü satın alan, takımı almasıyla birlikte ivme kazandıran iş adamı Yalçın Oruç,' Sultaniye Spor, Çınarcık Belediye Spor ve Taşköprü Spor maçlarında istediğimiz sonuçları alarak 2022/2023 sezonunun planlamalarına başlayacağız.' dedi.

TARAFTARIMIZIN İSTEDİĞİ OYUNU, SAHAYA YANSITTIK

LİGİN ikinci yarısıyla birlikte 10 transfer yaparak takımın gücünü arttırdıklarını, sahaya yansıyan futbolla istedikleri sonuçları aldıklarını söyleyen kulüp Başkanı Oruç,' Birbirinden önemli ve değerli futbolcuları kulübümüzle buluşturduk. Gerek yönetimimiz, gerek hocalarımız üzerine düşenleri yaptı ve yapmaya da devam ediyorlar. Bizlerde üzerimize düşeni yerine getirerek iddialı bir takım kurduk ve ligin ikinci yarısı taraftarlarımızın takımımızdan istediği performansı sahaya yansıttık.' dedi.

2022/2023 SEZONUNDA ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Sezonun kalan maçlarını bitirip, bir sonraki sezonun hazırlık çalışmalarına başladıklarını söyleyen Oruç,' Bu sezonu geride bırakıp 2022/2023 sezonunun çalışmalarına kısmen başladık. Bu anlamda ise Yalova'nın tanınan teknik direktörü İlkay Margılıçlı ile olumlu görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzde ki sezon takımımıza gerekli takviyeler yaparak şampiyonluk adayları arasında yerimizi alacağız. Takımımız ve taraftarlarımızın gücü ile 2022/2023 sezonu süper amatörde Yeşilova Spor'un adını şampiyonluğa yazdıracağız. Kulüp olarak fark yaratacağız.' dedi.

TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kısa ve uzun vadede planlamalarda yaptıklarını söyleyen Yalova Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç,' Yönetimimiz ile birlikte kısa ve uzun vade olacak şekilde planlarımızı hazır. Bizler kulübümüzün adını daha sık duyurmaya devam edeceğiz. Önemli transferlere imza atmaya da devam edeceğiz. Taraftarlarımızın bizlerden beklentilerini karşılayacağız. Bizlere her maç destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.' dedi.

MUHAMMED SÖNMEZ TÜRK FUTBOLUNA DAMGA VURACAK

Yeşilova Spor'un başarılı ve genç futbolcusu Muhammed Sönmez'in de taliplileri olduğunu belirten Kulüp Başkanı Yalçın Oruç,' Muhammed Sönmez kulübümüzün önemli isimlerinden birisidir. Genç, başarılı ve geleceği olan bir futbolcudur. Futbolcumuzun taliplileri olduğunu ve izlendiğini biliyoruz, bu durumla da gurur duyuyoruz. Kulüp olarak futbolcumuzun her zaman arkasındayız. Muhammed Sönmez'in Türk futbolunda iyi noktalara geleceğine, hem kulübümüzü hemde ülkemizi başarılı bir şekilde temsil edeceğine inanıyoruz.' sözlerine yer verdi.

ALT YAPI BİZİM GELECEĞİMİZDİR

MUHAMMED Sönmez gibi önemli oyuncularında Yalova Yeşilova Spor Kulübünden çıkacağını söyleyen Başkan Oruç,' Yalova Yeşilova Spor Kulübü olarak alt yapımıza önem veriyoruz. Tıpkı Muhammed Sönmez gibi birbirinden önemli ve değerli genç futbolcularımız var. Bir kulübün alt yapısı o kulübün geleceğidir. Bizlerde her zaman gençlerin ve geleceğinin yanında olan insanlarız. Yeşilova Spor Kulübü olarak emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Tüm hedeflerimize adım adım ve planlı bir şekilde ilerliyoruz, Kulübümüz kısa sürede ilimizin markası haline gelecektir.' diye konuştu.



Çok Okunanlar

2024-09-20 09:57:22