Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


BAŞARILI FUTBOLCU ÜÇTEPE HEM MUTFAKTA, HEM SAHADA HÜNERLERİNİ SERGİLİYOR


Link [2022-02-05 23:43:12]



YALOVA Yeşilova Spor Kulübünün başarılı orta saha oyuncusu Enez Üçtepe, futbolda ki başarısının yanı sıra pasta ve kurabiye ustası olarak başarılarını sürdürmeye devam ediyor.

'PASTA VE KURABİYE USTASIYIM'

Mutfakta ki başarısını futbola da yansıtmayı başaran, deneyimli orta saha oyuncusu Enez Üçtepe futbola Doğuş Spor'da başladığını belirterek,' Sivil hayatta iyi bir pasta ve kurabiye ustasıyım. Mutfakta sergilediğim hünerlerimi futbol sahalarında da sergilemeyi seviyorum. Futbol benim merkezim, hayatım gibidir. Kariyerime Doğuş Spor kulübünde başladım. Sonrasında sırasıyla Polisgücü, Çiftlikköy, Safran ve Termal, Çotanak, Safran Spor kulübünde devam ettim. Son kulübümden de Yeşilova Spor kulübüne transfer oldum.' dedi.

'BAŞKANIMIZ ORUÇ'A TEŞEKKÜR EDERİM'

Yeşilova Spor kulübünün yeni başkanı Yalçın Oruç'un takıma katkısının çok olduğunu belirten başarılı orta saha oyuncusu Üçtepe,' Safran Spor kulübünden, Yeşilova Spor kulübüne imza atmamda başkanımız Yalçın Oruç'un istekli olması beni son derece memnun etti. Bende yeni kulübüm Yeşilova Spor'un formasını terletmek, formanın hakkını vermek için savaşacağım. Bugün deplasmanda oynadığımız ve 4-0 kazandığımız maçta gol atmanın mutluluğunu yaşadık. Takım olarak daha da hazır hale gelerek üst sıralara tırmanacağız.' diye konuştu.



Çok Okunanlar

2024-09-20 17:42:57