Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


BAĞATAR'DAN, 'HODRİ MEYDAN'! HABER:EMRE CAN KAZMALI


Link [2022-01-23 04:55:11]



'Taziye evi davasının ilk duruşması gerçekleştirildi' haberi sonrası sosyal medya üzerinden yorum yazanlara, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar cevap verdi.

Başkan Bağatar, açığa alınan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'a çağrıda bulunarak,' Dava haberi ile ilgili olumlu ve olumsuz yorumlar var. Kinin ve nefretin içine işlediği insanlar var. Vefa Salman suçsuz ise gelsin yüzleşelim. Vatandaşlara aktardıklarım karşısında bakalım yüzünü yerden kaldırabilecek mi? Daha fazla mahcubiyet yaşamamaları için bildiklerimizi içimizde tutmak yükünden beni de kurtarır. Ben hazırım. İstediğiniz zaman bir araya gelebiliriz. Yalova'da yaşananları anlatırız. Suskunluğum kimseyi yanıltmasın, ben konuşmadığım için onlar haklı, bekliyorum.' şeklinde yorumda bulundu.

'BAĞATAR MEYDAN OKUYOR'

ÖTE yandan vatandaşlar ise açığa alınan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı, İl başkanı Muğlim Bağatar ile yüzleşmeye davet ederken,' Buradan bizlerde Vefa Salman'a sesleniyoruz. Her şey gün yüzüne çıksın, çıkmasını istiyoruz ve bekliyoruz. Bağatar, resmen meydan okuyor.' dediler.



Çok Okunanlar

2024-09-20 21:42:36