Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


AYDIN'A ÖNEMLİ GÖREV


Link [2022-04-10 01:19:41]



YEŞİLAY Yalova Şube Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yerine getirmiş olan Ali Faik Aydın Bölge Koordinatörü olarak görevlendirilirken, Yeşilay Genel Sekreteri Av. Osman Baturhan Dursun, Aydın’ı tebrik etti.

Bir çok başarılı çalışmalara imza atan, Yeşilay Yalova Şube Başkanlığını hakkıyla yerine getirmiş olan Ali Faik Aydın, Bursa, Bilecik, Kütahya ve Eskişehir illerinden sorumlu Yeşilay Bölge Koordinatörü oldu.

Yeşilay Genel Sekreteri Av. Baturhan Dursun,’ Ali Faik Aydın’a bağımlılıkla mücadelede özverili çalışmalarından dolayı ve emeklerinden dolayı teşekkür eder, Bölge Koordinatörlüğü görevinde de başarılar dilerim.’ dedi

TEŞEKKÜR ETTİ

Manevi sorumluluk anlaşının her zaman devam ettiğini ve edeceğini belirten Aydın ise,’ Manevi sorumluluk anlayışımız devam ediyor. Bugüne kadar çalışma arkadaşlarımızla birlikte çok güzel projelere birlikte imza attık. Gençliğe hizmeti şiar edindik ve bayrağımızı teslim ettik. Yeşilay Genel Merkezimizin takdiriyle Bölge Koordinatörlüğü tarafımıza tevdi edildi. Başta Genel Başkanımız Prof. Dr. Mücahit Öztürk olmak üzere, Genel Sekreterimiz Av. Osman Baturhan Dursun ve yöneticilerimize teşekkür ederim. Gençliğe ve spora her daim hizmet etmeye devam edeceğiz.’ sözlerine yer verdi.



Çok Okunanlar

2024-09-19 18:56:44