Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


AVCI:'DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ'


Link [2022-01-28 00:07:33]



MMS Marmara Makina firmasının sahibi, siyasetin ve sporun önemli ismi Serdar Avcı, çalışmaları hakkında Gazete Akkent'e bilgi verdi.

'BABAM HEM USTAM, HEM HOCAM'DIR'

YAŞAMININ önemli bölümünün atölye ve torna tezgahı başında geçtiğini, babasının hem ustası, hem patronu, hemde hocası olduğunu söyleyen iş adamı Avcı,' Babam benim ustam, hocam ve patronumdur. Hayatı, işi, esnaflığı tamamıyla babamdan öğrendim. Örnek aldığım insan,babamdır. Bugünde babamın doğum günü, bu vesile ile kendisinin doğum gününü bir kez daha kutlarım.' dedi.

'ŞAHANE BİR EKİP İLE ÇALIŞIYORUZ'

OKUL sonrası Kaytazdere Sanayi Sitesinde MMS Marmara Makine firmasının başına geçtiğini, başarılı çalışmalar içerisinde olduklarını ve muhteşem bir ekip ile çalıştıklarını söyleyen iş adamı Serdar Avcı,' Ekibimizin tamamı profesyonel, ilgili alanlarında uzman isimlerdir. Şahane bir ekibe sahip olmanın gururunu da ayrıca yaşıyorum. Tüm ekibimize bugüne kadar ve bundan sonra ki emekleri için ayrı ayrı teşekkür ederim.' dedi.

'DURMADAN, ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

MMS Marmara Makina firmasının çalışmaları hakkında da bilgi veren Avcı,' İşletmemiz kurumsal olarak çalışıyor. Firmamızda üretmediğim iş, hemen hemen yok gibidir. Gerek sanayi kesiminde gerek ihracata yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Covid-19 döneminde de Ar-Ge ekibi ile AV ışınlar ile korona virüsü de dahil bir çok bakterinin yok edilebileceği dezekfeksiyon hattı tasarlayıp, imal ettik. İmalatı tamamlanan ürünler kısa sürede marketlerde, kamu kuruluşlarında, fırın ve eczane gibi yerlerde yerini aldı. Tabi ki bu süreçte bizlere en önemli desteği ise Karamürsel Belediye Başkanımız İsmail Yıldırım verdi. Başkanımıza da ayrıca teşekkür ederim. Yeni işlerimiz ile durmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz.' diye konuştu.

Bizde Gazete Akkent ailesi olarak MMS Marmara Makina firmasının kurucusu Zeki Avcı'nın doğum gününü kutlar, sağlıklı ve huzurlu bir yaş dileriz.



Çok Okunanlar

2024-09-20 19:29:08