Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


AKYOL:'SON TEKNOLOJİ ÜRÜNLER İLE GÜVENLİ HİZMET SAĞLIYORUZ'


Link [2022-04-22 01:20:06]



GEÇTİĞİMİZ hafta Çiftlikköy Sahil Mahallesinde hizmete giren 'Hamiyet Akyol Güzellik Salonu' gerçekleştirdiği bakım ve avantajlar ile dikkatleri kısa sürede üzerine çekmeyi başardı.

UYGUN FİYAT, KALİTELİ İŞLEM

Uygun fiyatlar ve alanında tecrübeli personeller ile hizmet verdiklerini söyleyen işletme sahibi Hamiyet Akyol,' Cilt bakımı, cilt yenileme, kalıcı makyaj, bölgesel incelme, lazer epilasyon, lifting, frf, dermapen, saç vitamini ve bir çok alanda alanında tecrübeli ve başarılı çalışma arkadaşlarımız ile hizmet veriyoruz.' dedi.

SON TEKNOLOJİK ÜRÜNLERE SAHİBİZ

Son teknoloji ürünler ve cilde zarar vermeyen hassas doğal ürünler ile Yalova halkına hitap ettiklerini de söyleyen Akyol,' Güzellik merkezimizde son teknolojik ürünlere sahip, doğal, hassas ve cilde zarar vermeyen ürünler kullanmaktayız. Kısa süre içerisinde Yalova'ya damga vuracağız. ' dedi.

ERKEK MÜŞTERİLERİMİZE DE HİZMET VERMEKTEYİZ

Güzellik salonunda sadece bayanlara değil, erkek müşterilere de hizmet vereceklerini söyleyen işletme sahibi Hamiyet Akyol,' Güzellik merkezimizde sadece bayanlara değil, erkek müşterilerimize de hizmet vermekteyiz. Güzellik Salonumuza, Sahil Mahallesi Kumsal Caddesi Kumsal Apartmanı No:14/5 Çiftlikköy'de ulaşabilirsiniz. Randevu ve bilgi için firmamız ile 0530 287 81 45 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.' sözlerine yer verdi.



Çok Okunanlar

2024-09-18 15:05:03