Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


AKSU, KISA SÜREDE FARKINI HİSSETTİRDİ!


Link [2022-03-23 00:32:15]



CHP Karamürsel İlçe Başkanlığı görevine gelen Anıl Aksu kısa sürede parti yönetimi ile gerçekleştirdikleri etkinliklerle, ilçe halkının dikkatini çekti.

Göreve gelir gelmez parti içerisinde ki küskünlükleri sonlandıran, il yönetimi ile ikili ilişkilerini sıkılaştıran yeni İlçe Başkanı Anıl Aksu'nun çalışmaları ilçe halkınında gözlerinden kaçmadı.

Karamürsel CHP İlçe teşkilatının Anıl Aksu ile birlikte daha da hareketlendiğini belirten ilçe halkı,' Önceki dönemlere nazaran Karamürsel CHP İlçe teşkilatı sürekli sahada ve daha aktif bir görüntü çiziyor. İlçemizde de değişimin zamanının geldiğini düşünüyoruz. Bunu Millet ittifakı ile başarabiliriz.' dediler.

7/24 SAHADAYIZ

Gazete Akkent'e de özel açıklamalarda bulunan Karamürsel CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu, Karamürsel'de değişimin mutlaka gerçekleşmesi gerektiğini belirterek,' İlçemizde mevcut belediye yönetimine teşekkür ederek ilk seçimde belediyeyi millet ittifakına kazandıracağız. CHP İlçe Başkanlığı görevine geldiğimiz gün itibarıyla sürekli sahada, 7/24 ulaşılabilir hizmet anlayışı ile hareket ediyoruz. İlçe Teşkilatımız tüm kolları ile birlikte sahada, Karamürsel halkının ve esnafının yanındadır. Bizler inandığımız yolda emin ve sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Karamürsel Belediyesini Millet ittifakının yapacağız.' sözlerine yer verdi.

ÇALIK'IN TECRÜBELERİNDEN FAYDALANIYORUZ

KOCAELİ CHP İl yönetimi ile de ikili ilişkilerinin iyi olduğunu da belirten Başkan Aksu,' Önceki dönem partimizin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık şuan Kocaeli CHP İl Başkan Yardımcısıdır. Kendisinin siyasi tecrübelerinden de faydalanıyoruz. CHP Kocaeli İl Başkanlığımızın tüm desteklerini ilçe örgütümüzde hissediyoruz.' diye konuştu.



Çok Okunanlar

2024-09-20 05:33:07