Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


AKSU, ADAYLIĞINI AÇIKLADI.. ‘GELİYOR, GELMEKTE OLAN’


Link [2022-01-22 23:21:34]



KARAMÜRSEL’in tanınan ismi Mimar Anıl Aksu, CHP İlçe Başkanlığına adaylığını ilçe parti binası önünde açıkladı.

‘ADAYIM’ CHP İlçe örgütünün isteği ve desteği ile adaylığını açıkladığını belirten Başkan Adayı Aksu,’1988 yılında Karamürsel’de doğdum büyüdüm, Karamürsel’de kendimize ait mimarlık mühendislik şirketinde mimarlık yapıyorum. Cumhuriyet halk partisi 2019 yerel seçimlerinde meclis adayıydım, ardından gelen kongre ile birlikte yönetim kurulu üyesi oldum. Örgütümüzün isteği ve desteği ile ilçe başkanı adayı olarak karşınızdayım. Hepinizin bildiği üzere Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel ilçe örgütünden istifa eden yönetim kurulu üyelerimizle bir sürece girdik. Bu süreci partimizin ilkelerini ve ideolojisini gözeterek, kibarlık, dostluk ve anlayışla sürdürmek için çaba gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz.’ dedi.

‘KIZMADAN, KÜSMEDEN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ’ Karamürsel CHP İlçe örgütünü aktif hale getireceğini de söyleyen Aksu,’ Bizim en büyük gayemiz İlçe örgütümüzü aktif hale getirmektir. Bizim tek gayemiz ilçe Örgütümüz ve genel merkezimizle uyum içinde çalışıp, partimizin sahalara hızlı bir şekilde dönüşünü sağlamaktır. Hiç kuşkunuz olmasın! Partimiz hem genelde hem de yerelde birinci parti olacaktır. Bu ortak hedef doğrultusunda hiç kimseye kızmadan, küsmeden ve üzmeden yolumuza devam edeceğiz.’ dedi.

‘DARBE’ İDDİALARI ALGIDAN ÖTEYE GİTMEZ’ ‘Karamürsel CHP İlçe örgütüne darbe yapıldı’ gibi iddialarla algı yaratılmak istenildiğini de söyleyen Mimar Aksu,’Bu hareketin adı algı yaratılmak istenen “Darbe” kelimesi ile hiçbir şekilde bağdaşamaz! Yaptığımız Bu hareket şahıslara karşı değil, Cumhuriyet halk partisini yıllardır Karamürsel’de halkın partisi olarak görmeyi kabul etmeyip, dar bir alana sıkıştırmaya çalışmış ve birçok partilimizi bu sebeple kırmış, uzaklaştırmış, oluşturdukları vesayeti kendi aralarında verasete dönüştürmüş, halk partisini halktan uzaklaştırmaya çalışan düşünce yapısına karşıdır.’ dedi.

‘ALTI OK’UN ANLAMINI BİLMEYEN VE TANIMAYAN..’ Konuşmasını Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleri ile noktalayan CHP Karamürsel İlçe Başkan Adayı Mimar Anıl Aksu,’ Altı Ok’un anlamını bilmeyen ve tanımayan bu düşünceye karşı; Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir” sözünden aldığımız yetkiye dayanarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin halkın partisi olduğunu hatırlatmak maksadıyla Altı Ok’tan bir tanesi olan devrimcilik ilkesine dayanarak bu hareketi başlattık. Tüm bu düşünceler doğrultusunda Kamuoyuna Adaylığımı saygıyla beyan eder, Gerçek tecrübe sahibi ve tevazudan sebep geri duran akil abilerimizi, ablalarımızı ve örgütümüzü güneşli günlere taşımak için cumhuriyet halk partisine gönül vermiş sağduyulu tüm partililerimizi omuz omuza çalışmaya davet ederim. Konuşmamı Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözüyle sonlandırmak istiyorum. "Cumhuriyet Halk Partisi’nin kadrosu bütün millet bireyleridir. Bu gerçeği düşünemeyenler henüz beyinlerini düşündürmeye alıştırmayan talihsizlerdir." sözlerine yer verdi.



Çok Okunanlar

2024-09-20 21:43:48