Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


AKDENİZ:'BAŞKANLIK MAAŞINI ALMAYACAĞIM'


Link [2022-02-10 00:56:02]



KARAMÜRSEL Esnafı ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçiminin heyecanı başladı. Uzun yıllar görevde olan mevcut başkan İsmail Aydın ve Karamürsel Turizm Dernek Başkanı Mehmet Akdeniz'in yarışacağı başkanlık seçimi 13 Şubat Pazar günü kültür merkezinde gerçekleştirilecek.

SEÇİMİ KAZANMAYA GELİYORUZ

Esnafın her zaman ve her dönem yanında olduğunu belirten, ilçe esnafının sorunlarına çözüm odaklı çalışacaklarını söyleyen Başkan Adayı Mehmet Akdeniz,' Bizim derdimizde, davamızda esnaflarımızdır, ilçemizdir. Mevcut başkanı dinlendirme vakti gelmiştir. Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odası belki de son dönemlerde en yüksek katılımın gerçekleştirileceği bir seçim yaşayacaktır. Bizler inandığımız yoldan asla dönmedik, dönmeyeceğiz. Biz, seçimi kazanmaya geliyoruz. İlçe esnafımızın hak ettiği hizmeti vermeye geliyoruz. Esnafa nasıl hizmet edilir, bunu göstermeye geliyoruz.' dedi.

ESNAFIMIZ ÜRÜNLERİNİ İNTERNET ORTAMINDA DA SATABİLECEK

ESNAF odasın binasında oturmaya değil, sürekli sahalarda olarak çalışmaya geleceklerini söyleyen Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mehmet Akdeniz,' Genel kurul üyelerimiz ile birlikte ilçemizde uğramadığımız esnaf kalmadı. Çözüm odaklı çalışmalar üzerinde ilerleyeceğiz. Hepsi birbirinden önemli ve değerli projelerimizi, yapacaklarımızı esnaflarımız ile paylaştık. En büyük amacımız ise ilçe esnafımızın tüm ürünlerinin sergilenebileceği ve satışının yapılabileceği bir web sitesi kurmaktır. Oda olarak alacağımız her kararda esnafımızın kapısını çalacağız, danışacağız. Çünkü biz hep birlikte bir aileyiz.' dedi.

BAŞKANLIK MAAŞINI ALMAYACAĞIM

KARAMÜRSEL Turizm Derneğinde gerçekleştirilen maddi ve manevi yardımların, esnaf odası başkanı olması halinde de esnaflar üzerinde gerçekleştirileceğini söyleyen Başkan Adayı Mehmet Akdeniz,' Karamürsel Turizm Derneğimizde gerek pandemi dönemi gerek pandemi sonrası hayırseverlerimizin desteği ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olduk. Dernek faaliyetlerimizde gösterdiğimiz çalışmalarımızı, esnaflarımız içinde gerçekleştireceğiz. Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı maaşını da almayarak, esnaflarımız için kullanacağım. Tüm ilçe esnafımızı oy kullanmaya davet ediyoruz.' diye konuştu.

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde 13 Şubat Pazar günü, saat 10:30 - 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan seçimde Mehmet Akdeniz ve genel kurulunun oy pusulasının rengi mavi olacak.



Çok Okunanlar

2024-09-20 17:45:42