Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


AKAR VE YÖNETİMİ TAM KADRO SAHADA!.. 'SEÇİMİ KAZANMAYA, ESNAFIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE GELİYORUZ'


Link [2022-02-18 22:55:11]



LALEDERE Köyü Muhtarı Ömer Akar, Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına açıklamasının ardından ziyaretlerine de hız kesmeden devam ediyor.

'Güçlü kadro, güçlü yönetim' anlayışı ile ilerlediklerini belirten Başkan Adayı Akar,' Çiftlikköy merkez ve beldesinde, köylerinde mevcut taksicilik, kamyonculuk, minibüs taşımacılığı, tanker işletmeciliği, otobüs işletmeciliği ve servis işletmeciliği yapan esnaf arkadaşlarımızın barış, huzur ve daha sağlıklı haklar ile çalışabilmeleri için bizler bu yola çıktık.' dedi.

'ESNAFIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ'

Yönetiminde Bülent Sezen, Rahmi Aydın, Aytuğ Şerin, Ahmet Koç, Cemalettin Kızıltaş, Kadir Tosun'un, denetim kurulunda ise; Serdar Ulutürk, Doğan Urtekin, Can Çınar'ın olduğunu, yönetim kurulu yedek ve denetim kurulu yedek listesinde ise Mustafa Güner, Harun Önder, Serkan Ulutürk, Mustafa Urtekin, Erdal Eres, Halil İbrahim Babacan, Muhuttin Yıldız, Hakan Topçu, Arif Varış ve Muhammet Koç ile sağlam ve güçlü kadro kurduklarını söyleyen Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Ömer Akar,' Güçlü yönetim ve güçlü kadro ile çalışmalarımıza ve ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bizler odamızın mülkünü satmak için değil odamızın değerini arttırmak için yönetime talibiz. Odamızı kurumsal kimliğe büründürmek için talibiz. Her esnafımızın haklarının sonuna kadar savunulacağı bir odada buluşmak için talibiz. Çiftlikköy'de esnafımızın yüzünü güldürmeye, birlik ve beraberlik içinde oda yönetimine talibiz. Bu yüzden de tüm ekibimiz ile birlikte yeşil listeye esnaflarımızın desteğini bekliyoruz.'diye konuştu.

20.02.2022 Pazar günü, Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlık seçimi gerçekleştirilecek.



Çok Okunanlar

2024-09-20 14:41:50