Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


AK PARTİ'DEN ANKARA'DA BİR DİZİ ZİYARETLER


Link [2022-02-09 22:31:45]



AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek ile ilçe belediye başkanları bir dizi temaslarda bulunmak için Ankara’ya gittiler.

AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek ve Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ü TBMM’de ziyaret ettiler. Akabinde başkanlar ve Milletvekili Büyükgümüş, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya gelerek, Yalova’nın yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundular.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Başkan Bağatar ve Başkan Şimşek, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ettiler.

Ankara’daki ziyaretlerine devam eden Bağatar ve Şimşek, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir ile de bir araya gelerek, Yalova’nın selamlarını ilettiler. Şimşek, Keşir’e Yalova’daki kadınlar tarafından hazırlanan sabun çiçekleri vazosunu hediye etti.

Ziyaretle ilgili konuşan Şimşek, “Kadın Kolları Genel Başkanımız Ayşe Keşir hanımefendiyi, İl Başkanımız Muğlim Bağatar ile birlikte makamında ziyaret ederek; kendisi ile teşkilatımızın çalışmaları ve şehrimiz hakkında sohbet ettik. Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilatımız öncülüğünde gerçekleştirdiğimiz ve proje aşamasında olan çalışmalarımız ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak; Kadın Kolları teşkilatımızın selamlarını ilettim. Kadınlar; Türkiye’nin bir ucundan, diğer ucuna kadar durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyor. Başkanımıza samimi ev sahipliği için teşekkür ederim” dedi.



Çok Okunanlar

2024-09-20 17:38:56