Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


AK PARTİ ESNAF ODASI ÜYELERİYLE BULUŞTU


Link [2022-03-12 14:58:02]



Ak Parti Yalova İl BaşkanıMuğlim Bağatar, il yöneticileri ve Yalova Belediye Başkan vekili Mustafa Tutuk'un katılımlarıyla Yalova Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Necati Erbul ve yöneticilerle bir araya geldi.

Ak Parti Yalova İl BaşkanıMuğlim Bağatar, il yöneticileri ve Yalova Belediye Başkan vekili Mustafa Tutuk'un katılımlarıyla Yalova Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Necati Erbul ve yöneticilerle bir araya geldi. Yalova Uygulama otelinde düzenlenen toplantıya, Yalova Esnaf ve Sanaatkarlar Odası yönetim kurulu üyeleri, Yalova Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Şahin ve Ahmet Sarıduman'da hazır bulundu.

Toplantıda; Ak Parti Yalova İl Başkanlığının ve Yalova Belediyesinin gerçekleştirdiği projeler ile önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında Yalova Esnaf ve Sanaatkarlar Odası yönetim kurulu üyeleri bilgilendirildi.,Projelerin anlatıldığı toplantıda oda yöneticilerin dilek, talep ve önerileri de dinlendi.

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK ODA BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Karizma İş Merkezi’nde yer alan oda başkanları ve yöneticileriyle bir araya geldi.Başkan Vekili Tutuk, ilk olarak Şoförler Cemiyeti Başkanı Hüseyin Çetin’i ziyaret etti. Ardından Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş, şoförler, minibüsçüler ve kooperatif başkanları ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Son olarak akşam düzenlenen programla yeni başkan seçilen Yalova Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Necati Erbul ve yönetimi ile bir araya geldi. Başkan Vekili Mustafa Tutuk, yeni seçilen Başkan Erbul ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti. Yapılan ziyaretlerde Başkan Vekili Tutuk’a, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, Başkan Yardımcıları Fatih Şahin ve Ahmet Sarıduman da eşlik etti



Çok Okunanlar

2024-09-20 09:42:49