Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


ACK ELEKTROMEKANİK A.Ş, 2022 VİZYONUNU YAYINLADI


Link [2022-03-30 23:43:45]



ACK ELEKTROMEKANİK AŞ, sektörün yeni elektrik teknolojilerinin getirilmesi ve teknolojideki son yenilikleri takip ederek, büyümeye devam ediyor. Ülkemizin önemli projelerinde de imzası bulunan ACK Elektromekanik A.Ş yeni hedef ve projeleri ile faaliyetine devam ederken, iş ortaklarından Karamürsel’li iş adamı Semih Konuş’ta, Karamürsel’e ve Karamürsel’li hemşehrilerine dokunmaya devam ediyor. Firma yönetimi 2022 vizyonunu da e-katalog ile yayınladı.

DENEYİM VE PROFESYONELLİK

Firma kurucu ortaklarının 1995 yılında elektrik taahhüt sektöründe orta ve büyük ölçekli projelerin gerçekleştirilmesine devam ediliyor. Firma yetkilileri,’ Ülkemize yeni elektrik teknolojilerinin getirilmesi ve teknolojideki son yenilikleri takip ederek elektrik sektörümüzün çağdaş düzeye ulaşılmasına katkı sunmak amacıyla profesyonellik, yaratıcılık, dürüstlük ve pazarı geliştirme özellikleriyle istikrarlı bir büyüme gösteriyoruz. Firma olarak elektrik dünyasında saygın bir yer edindik. Firma olarak, sektördeki gelişmeleri ve pazardaki yeni talepleri yakından takip eden firma yönetimi, güçlü idari ve mali birikimi ile sektörde öncü firmalardan biri olmayı hedeflemiştir. Büyük mühendislik projelerini hayata geçirmeye devam eden, Türkiye’nin her bölgesinde; öncü ve örnek nitelikte, kaliteli, yenilikçi birçok projeye imzasını atmıştır. Üstlendiği taahhütleri zamanında ve beklenen kalite seviyelerinin üzerinde tamamlayarak sektöründe ciddi bir saygınlığa ulaşmış olan ACK Elektromekanik bugünkü konumuna gelmesinde, personelinin deneyim ve profesyonelliği ile yönetim kadrosunun geliştirmiş olduğu strateji ve organizasyon el başarısı etkili olmuştur. ACK ailesi tüm taahhüt ve yatırım projelerinde modern yönetim teknikleri kullanmayı, piyasada kendini kanıtlamış, kalitesi belgelenmiş malzeme ve işçiliği tercih ederek projelerini zamanında tamamlamayı temel politikası olarak benimsemektedir.’ dediler.

‘’PROJELERİN ZAMANINDA TAMAMLANMASI TEMEL POLİTİKA’’

Sektördeki gelişmeleri ve pazarı da takip ettiklerini söyleyen firma yönetimi,’ Sektördeki gelişmeleri ve pazardaki yeni talepleri yakından takip eden firma yönetimi, güçlü idari ve mali birikimi ile sektörde öncü firmalardan biri olmayı hedefliyoruz. Büyük mühendislik projelerini hayata geçirmeye devam eden, Türkiye’nin her bölgesinde öncü ve örnek nitelikte, kaliteli, yenilikçi birçok projeye imzasını atmıştır. Üstlendiği taahhütleri zamanında ve beklenen kalite seviyelerinin üzerinde tamamlayarak sektöründe ciddi bir saygınlığa ulaşmış olan ACK Elektromekanik bugünkü konumuna gelmesinde, personelinin deneyim ve profesyonelliği ile yönetim kadrosunun geliştirmiş olduğu strateji ve organizasyon el başarısı etkili olmuştur. ACK ailesi tüm taahhüt ve yatırım projelerinde modern yönetim teknikleri kullanmayı, piyasada kendini kanıtlamış, kalitesi belgelenmiş malzeme ve işçiliği tercih ederek projelerini zamanında tamamlamayı temel politikası olarak benimsemektedir.’ dediler.

VİZYON VE MİSYON

ACK Elektromekanik A.Ş. yönetiminin vizyon ve misyonu hakkında da bilgilendirmede bulunan firma yöneticileri,’ ACK Elektromekanik A.Ş. Elektromekanik taahhüt sektöründe mühendislik gereksinimleri ve kalite her zaman önceliği olmuştur. En yüksek profesyonel yaşam kalitesine; yüksek tecrübemiz, ilkeli ve ahlaki iş anlayışımız, ileri teknolojiyi yakından takip eden mühendis ve üstün liderlik vasıflarını taşıyan yönetici kadromuz ile faaliyet gösterdiğimiz alanlarda kaliteyi yaşam biçimi olarak tüm çalışanlarıyla vizyonu olarak benimsemiştir. ACK Elektromekanik A.Ş. yaptığı tüm çalışmalarda müşteri memnuniyeti öncülüğünde mühendislik ve kalite değerlerinden ödün vermeyen, yüksek kaliteli işleriyle ekonomiye katkıda bulunan, dinamik yapısı ve teknolojiyi yakından takip eden mühendis kadrosuyla, müşterilerine tüm gereksinimlerini hedefleyerek başarı odaklı çalışmalarına devam etmektedir.’ dediler.

FİRMA YÖNETİMİ, FAALİYET ALANLARI HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

FAALİYET alanları taahhüt elektrik ve taahhüt mekanik olarak açıklamada bulunan firma yönetimi,’ OG Enerji Tesisleri, OG Enerji Nakil Hatları, AG Şalt Tesisleri ve Enerji Dağıtımı, Aydınlatma ve Güç Sistemleri, Otomasyon, Danışmanlık ve Proje, Yangın Tesisatı, Sıhhi ve Atık Su Tesisatı, Isıtma Tesisatı ve Soğutma Tesisatı, Havalandırma Tesisatı, Doğalgaz Tesisatı, Buhar Tesisatı, Basınçlı Hava ve Vakum Sistemleri, Tıbbi Gaz ve Steril Saha Sistemleri, Otomatik Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri’ sözlerine yer verdiler.

‘’GENİŞ ÜRÜN AĞINA SAHİBİZ’’

Toptan elektrik ve mekanik malzemelerinin satışının da sağlandığını belirten ACK Elektromekanik AŞ yönetimi,’ Ürün Çeşitliliği, Güçlü Stok, Kaliteli Ürün, Avantajlı Fiyat, Hızlı Teslimat, Alternatif Çözümler ve benzersiz fırsatlar ile geniş ürün ağına sahibiz.’ dediler.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK

PROJE ve bütçelendirme ile satış sonrası destek konusu ile ilgili de bilgilendirmede bulunan firma yönetimi,’ Firmamız projelerin belirli standartlar, şartnameler ve yönetmeliklere uygun kalite, planlanan bütçe ve zaman içerisinde tamamlanması için gereken tüm hazırlık, süreç yönetimi, önleyici ve düzeltici faaliyetler; değer mühendisliği ve bütçe yönetimi konularının tamamını uzman kadrolarımızla sizler için planlıyoruz. Satış sonrası teknik desteğimizi de kalifiye personelimiz ve gerekli ekipman desteğimizle en hızlı çözümü sağlamak için haftanın 7 günü 24 saat yanınızdayız.’ sözlerine yer verdiler.

GENİŞ İŞ AĞI

İŞ alanları ile ilgili geniş bir ağa sahip olduklarını da söyleyen ACK Elektromekanik yöneticileri,’ Sanayi Siteleri, Endüstriyel Tesisler, Fabrikalar, Depolar, Şantiye Sahaları, Havaalanları, Oteller, Limanlar, Üniversite Yerleşkeleri, Alışveriş Merkezleri, Ticaret Merkezleri, Eğitim Merkezleri, Turistik Tesisler, Çok Katlı Otoparklar, Spor Merkezleri, Cafe & Restoranlar, Atık Su Arıtma Tesisleri, Hastaneler, Yüksek Teknoloji Binalar konut ve ofisler ile çağrı merkezlerine gibi önemli yerlerin iş ağına sahibiz. Ülkemizde ki çok önemli elektrik ve mekanik markalarla da çalışmaktayız.’ ifadelerini kullandılar.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

ACK Elektrik Mekanik Proje Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret A.Ş ile Nida Kule Kozyatağı, Değirmen Sk. No: 18/198, 34742 Kadıköy/ İstanbul, 0 216 250 66 15,0 216 250 66 28, info@ackelektromekanik.com ve www.ackelektromekanik.com adresinden iletişim kurabilirsiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-20 02:51:01