Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


100 KONUT GELİYOR.. 'DEVİR TAMAMLANDI!'


Link [2022-03-07 00:55:43]



Yalova’nın Altınova ilçesi Belediye Başkanı Metin Oral, ilçede vatandaşların en uygun şekilde konut sahibi olması için önemli adım attıklarını belirterek,' Hürriyet Mahallesi'nde belediyemize ait eski garaj alanının TOKİ'ye devri tamamlandı.' dedi.

100 KONUTTA İŞLEM TAMAM

Altınova için hizmet etmenin gerekliliğini ve verilen sözlerin tutulduğunu belirten Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral,' Altınova'mız için TOKİ projesi kapsamında bir söz vermiştik. Her verdiğimiz sözü yerine getirdiğimiz gibi bu sözümüzü de yerine getiriyoruz. Geçtiğimiz haftalarda AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ile birlikte Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanımız Ömer Bulut'u ziyaret edip talebimizi iletmiştik. Talebimiz kapsamında ilçemize 100 konutluk proje için anlaşma sağladık. Yakın zamanda proje çalışmalarına başlayacağımızın müjdesini vermiştik.' dedi.

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Altınova vatandaşının beklentisini karşıladıklarını ve Hürriyet Mahallesi'nde belediyeye ait eski garaj alanını TOKİ'ye devredildiğini berten Başkan Oral,' Bizde söz demek hizmet etmek demektir. Durmak yok. Güzel ilçemizin güzel insanlarının her birinin mutluluğu, huzuru için durmadan çalışacağız. TOKİ'ye devir işlemlerimizi tamamladık. İlçemize hayırlı olsun.' diye konuştu.



Çok Okunanlar

2024-09-20 09:35:03