Yerel >> Vanda Haber


Vanspor şampiyonluk havasına girdi


Link [2022-02-19 09:13:12]



2. Lig Kırmızı Grupta mücadele temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor üst üste aldığı başarılı sonuçların ardından şampiyonluk şarkılarını dillendirmeye başladı.

Son 4 maçta 10 puan toplayan Vanspor zirve yarışında önemli bir yere geldi.

Sosyal medya paylaşım sitesinden yayınlanan videoda Vanspor Başkanı Mehmet Avcı, şampiyonluk marşını söyledi ve taraftarı Vanspor şampiyonluk havasına sokarak tüm Van halkını kenetlenmeye davet etti.

şehrivan gazetesi

İLGİLİ VANSPOR HABERLERİ

PFDK'dan Vanspor'a ve Yönetici Yunus Emre Aykaç'a Ceza!

PFDK, TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Silahtaroğlu Vanspor FK'ya ve Yönetici Yunus Emre Aykaç'a ceza verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) 17.02.2022 tarih ve 43 sayılı toplantısında almış olduğu kararları açıkladı. Disiplin Kurulu Vanspor FK'ya ve Kurumsal İletişimden sorumlu Kulüp Yöneticisi Yunus Emre Aykaç'a ceza verdi. Yönetim Kurulu Üyesi Aykaç, yönetimde görev aldıktan sonra  özellikle Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü'nde yaptığı projeler ve yeniliklerle adından sıkça söz ettirmişti. 13 Şubat Pazar günü oynanan lig maçında Vanspor, Turgutluspor'u 1-0 yenmiş, maçın son çeyreğinde ve bitiminde ise gerginlik yaşanmıştı. Maçın son düdüğü ile özellikle Turgutluspor futbolcularından bazıları tribünlere yönelerek taraftarlara ve yöneticilere "sinkaflı" küfürler etmişti. Bu yaşananları gör(e)meyen disiplin kurulu Vanspor'a ve yöneticilerine ceza vermeyi daha uygun gördü..!

İşte Disiplin Kurulunun Vanspor ile ilgili kararı: 14- SİLAHTAROĞLU VANSPOR FK'nın, 13.02.2022 tarihinde oynanan SİLAHTAROĞLU VANSPOR FK-TURGUTLUSPOR TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 8.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, akredite edilmediği alanlarda bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada SİLAHTAROĞLU VANSPOR FK idarecisi YUNUS EMRE AYKAÇ'ın, rakip takım mensuplarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 21 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 8.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.



Çok Okunanlar

2024-09-21 08:45:35