Yerel >> Vanda Haber


Vanlı İş İnsanı Tekin Perihan Hayatını Kaybettik


Link [2022-03-05 19:13:47]



Bir dalımız daha kırıldı.

Hepimizin çok sevgili dostu, abisi, arkadaşı; dünya malına değer vermeyen; küsmek bilmeyen, kırılan asla kırılmayan; küçük hesaplar içine girmeyen, hayata hep pozitif bakan adam gibi adam; sohbet insanı, ismini duyanların dost arkadaş olmak istediği Van'ın gönüllü tanıtım yüzü; Beşiktaşlı, Mili Voleybolcu, iyi insan tarifinin vücut bulmuş hali Tekin Perihan'ı kaybettik.

Türkiye'nin her köşesinde seveni sayanı, arkadaşı ve dostu olan Tekin abi, aylardır verdiği hayat mücadelesine yenik düştü ne yazık ki.

Van'ın yerli ailelerinden iş insanı, merhum Haydar Perihan'ın oğlu, merhum Aydın Perihan ve Çetin, Metin, Akın Perihan'ın kardeşleri, Ogün ve Oben Perihan'ın sevgili babaları, Billur Perihan'ın eşi, her yönüyle has Vanlı Tekin Perihan, İstanbul'da hayata veda etti.

Cenazesi yarın saat 13.00'de (Pazar) İstanbul'dan uçakla çok sevdiği memleketi Van'a getirilerek Boyalar Camiinde ikindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından ailesi, sevenleri, dostları ve arkadaşları tarafından Akköprü mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Van'ımız herkes tarafından çok sevilen sayılan, küçükle küçük büyükle büyük, kendisiyle dalga geçmekten keyif alan, insan sevgisi ve ilişkilerinde ırkına, diline, inancına, statüsüne göre davranmayan; hoşgörülü alçak gönüllü, yüreği merhamet sevgi yardımlaşma dolu; dostlarının acı ve mutlu günlerinde yanında olan kıymetli bir evladını marka insanını kaybetti.

Van'dan bir yıldız daha kaydı.

Ölümünü, zamansız vedanı yazmak ne kadar zor be Tekin abi!

Çok üzgünüz.

Mekanın cennet olsun.

Geride hoş bir seda bıraktın.

Seni çok özleyeceğiz Tekin abı.

Taziye Yeri: Eski Emniyet Sokağı, Şavurlar Cami arkası Hayretiye Taziye Evi

Çetin Perihan :05333272657

Metin Perihan:05338196283

Akın Perihan:05338132783

Kaynak: ikram kali



Çok Okunanlar

2024-09-21 05:54:17