Yerel >> Vanda Haber


Van’ın günlük yumurta üreten tek firması


Link [2022-01-26 23:36:34]



Van’da üretim yapan Baytar Tavukçuluk başta Van, Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nin yumurta ihtiyacını karşılayarak önemli bir hizmette bulunuyor.

Son zamanlarda artan yumurta fiyatlarına rağmen kalitesinde ödün vermenden uygun fiyatla Vanlıların karşısına çıkmaya devam ediyor.

Baytar Tavukçuluk yumurtanın yanında tavuk lezzetinde de müşterilerine en uygun fiyatı sunmak için piyasa şartlarını zorluyor. But, baget, pirzola, kanat, fileto, ızgara ve piliç lezzetleriyle vazgeçilmezleri arasında yerini kuruyor.

Günlük taze yumurta üreten tek firma olan Baytar Tavukçuluk ürünlerin tüm yerel marketlerdeki raflarda bulabilirsiniz.

Van ve ilçelerinin her noktasına siparişleri başarıyla ulaştırdıklarını söyleyen Baytar Tavukçuluk yetkilisi Suat Baytar,“ yılların firmasıyız. Bu işletmeyi kurduğumuz zamanda önceliğimiz vatandaşımız olmuştur. Değişen çağa ayak uydurarak son teknolojik fabrikamızla genç, dinamik ve güler yüzlü personel ekibimiz ile geniş ulaşım ağımızla ürünlerimizi halkımıza teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. Özellikle taze yumurta kalitede ve hizmette sınır tanımıyoruz” ifadelerini kullandı.

PEKİ NEDEN BAYTAR TAVUKÇULUK?

Ne kadar hassas olduğunuzu biliyoruz; Nasıl olmayacaksınız ki; sağlığımız her şeyden önemli. Sağlığımız yerindeyse, ağzımızın tadı da soframızın tadı da yerinde. Sağlığımızı en fazla etkileyen şey de yediklerimiz. Çoluk çocuk, eş dost afiyetle oturduğu sofrasında, yediklerinin de afiyet dolu olmasını istiyor insan. Bundan emin olmak istiyor. Modern çağın evrim geçirmiş besinlerinden hepimiz hem kendimiz hem de çocuklarımız için endişe ediyoruz. Doğayla aramıza başka şeyler girsin istemiyoruz. İşte biz de aynı hassasiyetle sofranızda güvenle ve keyifle baş tacı edebileceğiniz bir lezzet sunuyoruz size. Yüksek yem maliyetlerini de göze alarak doğal yemlerle beslediğimiz ve stresten, aşırı beslenmeden, kimyasal ilaçlardan, hayvansal gıdalardan koruduğumuz tavuklarımızı, kuru kesim sürecinin bütün gereklerini eksiksiz yerine getirerek mutfağınıza girmeye hazır hale getiriyoruz. Kuru yolma dahil kesim sürecinin tamamında helal kesim koşullarını eski kuşaklardan kalma bir titizlikle yerine getiriyor, bu sayede tadıyla da sizi eskilerin çok özlediği o eşsiz lezzete kavuşturmuş oluyoruz. Bütün bunları neden mi yapıyoruz? Biz de sizin gibi aynı hassasiyetlerle yaşıyoruz ve gelecek kuşaklara temiz, güzel, onurlu bir miras bırakmak istiyoruz.



Çok Okunanlar

2024-09-22 00:30:59