Yerel >> Vanda Haber


Van’da sağlık camiasının acı günü


Link [2022-02-14 18:14:34]



Van'daki evinde kalp krizi geçiren Tuşba İlçe Sağlık Müdürü Dr. Eyüp Kalkan, kaldırıldığı Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybederek sevenlerini yasa boğdu.

Van'da 7 yıl aile hekimliği yapan Müdür Kalkan geri 2 çocuk ve gözü yaşlı bir eş bırakarak hayata gözlerini yumdu. Eyüp Kalkan'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından İl Sağlık Müdürlüğü'nün önüne getirilerek sevenleri ile son vedası yapıldı.

Cenaze törenine Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, sağlık çalışanları ve sevenleri katıldı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi YYÜ Tıp Fakültesi'nde Patoloji uzmanı olan eşi Nurhan Kalkan'ın taziyeleri kabul etti.

Van'da, evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Tuşba İlçe Sağlık Müdürü Dr. Eyüp Kalkan (43), İl Sağlık Müdürlüğü önünde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşı içinde memleketi Samsun'a uğurlandı.

Van'da 7 yıl aile hekimliği yaptığı ve 3 yıldır da Tuşba İlçe Sağlık Müdürlüğü görevini yapan Dr. Eyüp Kalkan’a vandahaber.com ekibi olarak Allah’tan rahmet sevenlerine de sabırlar diyoruz.



Çok Okunanlar

2024-09-21 11:43:43