Yerel >> Vanda Haber


Van'da iki kişiyi öldüren şahsın kan donduran ifadeleri ortaya çıktı


Link [2022-01-30 15:58:30]



Van’da dün saat 15.00 sıralarında, Beşyol Meydanı Defterdarlık Caddesi'nde meydana gelen cinayet olayında yakalanan Mehmet Veysi Şengüler'in, ilk ifadesinde, eşi tarafından aldatıldığını düşündüğü için plan yapıp silahlı saldırı olayını gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Bir otomobilde kulağı kesik biri olduğu ihbarıyla olay yerine polis ekipleri şok eden bir manzara ile karşılaştı. Çevre güvenliği alan polis ekipleri araçtaki cansız bedenin Veysel Coşkun'a ait olduğu belirlenirken, yaklaşık 30 metre uzaklıkta ise Zeynep Şengüler yaralı olarak bulundu.

Zeynep Şengüler de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken Polis, cinayet şüphelisi Mehmet Veysi Şengüler'i olay yerine yakın yerde tabanca ile yakalayarak gözaltına aldı.

Veysel Coşkun'un cenazesi Tuşba ilçesine bağlı Köyrüköy Mahallesi'ne, Zeynep Şengüler'in cenazesinin ise memleketi Bitlis'in Hizan ilçesine gönderileceği belirtildi. İŞTE KAN DONDURAN O İFADE

Gözaltına alınan Mehmet Veysi Şengüler, emniyetteki ifadesinde, eşi Zeynep Şengüler'in kendisini aldattığını belirterek, "Uzun zaman öldürmek için plan yaptım. Ruhsatsız silah aldım. Eşimin adına sahte sosyal medya hesabı oluşturdum, sonrasında da adamı takip ettim. Veysel Coşkun'u öldürdükten sonra da kulağını kestim" dediği öğrenildi.  



Çok Okunanlar

2024-09-21 22:41:17