Yerel >> Vanda Haber


Şoförler ve Otomobilciler Odası için aday sayısı üçe çıktı


Link [2022-01-29 23:35:14]



Şoförler Odası Başkanlığı İçin Ben De Varım!

6 Şubat'ta yapılacak olan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimleri için aday sayısı üçe çıktı. Daha önce adaylığını açıklayan mevcut başkan Emin Tuğrul ve önceki başkan Faruk Alparslan dan sonra,  yirmi yıldır ulaşım sektöründe çeşitli hizmetleri olan Zeynel Abidin Hediye de adaylığını açıkladı.

Hediye " Ben Şoförler Odası için adaylığımı ilan ediyorum. Ulaşım sektöründe birçok problemimiz var ve bunları çözmek için gayret göstereceğiz. Şoförlerimizin zor zamanlarında yanlarında olacağız. Taksici ve minibüs esnafımız bu aralar artan maliyetler nedeniyle zararına çalışıyor. Yetkili kişilerle görüşerek yeni önlemler almak zorundayız.

Kamyoncularımız için Tır Garajı oluşturacağız.  Böylece şoförlerimizin aklı arabalarında kalmayacak.yolda kalan hiç bir şoförümü yolda bırakmayacağız kuracağımız birimler ile anında kendilerine ulaşacağız. Sanayi ile petrol firmaları ile iş birliği yaparak şoförlerimize her türlü indirim için protokoler imzalayacağız.

Yirmi dokuz kişilik yönetim kurulu üyelerimizin tamamını dönüşümlü olarak başkan yardımcılıklarını yapacaklardır ve şeffaf bir yönetim sözü veriyoruz. Şoförlerimizin dinlenebilmesi için sosyal tesisleri devreye sokacağız. Onların iskontolu olarak yemek yiyebileceği akşam eğlenebileceği stres atabilecekleri sosyal tesisler oluşturacağız .

İran’daki yolcuları Van'a davet edeceğiz. Van onlara mesafe olarak daha yakın, Vanlılar daha cana yakın. 

Seçimlerde dörtbin beşyüz seçmen varken, hazirunda üç bin beş yüz kişi oy kullanacaktır. Ancak mevcut başkan bize aday olmamıza rağmen seçmenlerin izin adres ve iletişim bilgileri vermemiştir. Bu da demokratik bir seçime gölge düşürmüştür. Başkanın bu tavrı kendisine yakışmamıştır. Bu da bizi fazlasıyla üzmüştür. En az ikibin kişiyi seçimlere bekliyoruz.

Görünürde sekiz yüz _  dokuz yüz oy alan kişi seçimi kazanacağını düşünüyorum. Başkan seçilsek Kimseyi kırmayacağız, kimseyi incitmeyecegiz. Hep yapıcı olacağız. Bize oy veren vermeyen herkese eşit davranıp imkanlar doğrultusunda her türlü hizmeti sunacağız. Sevgi ve saygı çerçevesinde diğer adaylara da başarılar dilerim.

haber: ercan ulutaş



Çok Okunanlar

2024-09-21 22:37:41