Yerel >> Vanda Haber


Rektör Şevli’den emeği geçenlere teşekkür


Link [2022-03-29 08:13:45]



Üniversitemizin 40. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz hafta Eğitim Bilimleri Enstitüsü Bilişim Teknolojileri ve Bağımlılık Anabilim Dalı ile Bağımlılıkla Mücadele Komisyonunun Milli Eğitim Bakanlığı, Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilay Van Şubesi’nin iştirakiyle düzenlediği 'Bağımlılıkla Mücadele Etkileşim Sempozyumu’na katkı sunanlara plaket takdimi gerçekleştirildi.

  Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Şenay Baydaş ve Prof. Dr. Murat Kayri, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray ve DAKA Beşeri Sermaye ve Girişimcilik Politikaları Birim Başkanı M. Emin Çakay ile Müzik ve Sahne Sanatları Dekanı Prof. Dr. Sebaheddin Şevgin tarafından ‘Bağımlılıkla Mücadele Etkileşim Sempozyumu’na katkı sunan ve bu süreci başarıyla yürüten; Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Fuat Tanhan başta olmak üzere Dr. Öğr. Ü. Halil İbrahim Özok, Dr. Öğr. Ü. Fatih Kutlu, Enstitü Sekreteri Cesim Aladağ ve enstitü çalışanlarına plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

  Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah Şevli, etki faktörünün yüksek olduğu bu gibi nitelikli sempozyumların her daim düzenlenmesi gerektiğine ve bu doğrultuda yapılacak her türlü girişimin Rektörlüğümüz tarafından destekleneceğine vurgu yaparak; “sadece akademiyi değil kent paydaşlarımızı da halkımızı da bilinçlendiren böylesine bir sempozyumu düzenledikleri için emeği geçen, sürece katkı sunan herkese teşekkür ederim.” sözlerini kaydetti.



Çok Okunanlar

2024-09-20 15:34:48