Yerel >> Vanda Haber


Mehmet Ali Uca’ya çirkin saldırı


Link [2022-02-26 11:33:58]



Son dakika gelişmesi: 9.Dönem İlçe Temsilcileri Stratejik Planı Hazırlık ve Kurumsal Bilgilendirme seminerine katılan Eğitim-Bir-Sen Van Şube Başkanı Mehmet Ali Uca, yetkililer tarafından mikrofonun sesini kapatarak konuşmasına engel olundu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunan Eğitim-Bir-Sen Van Şube Başkanı Mehmet Ali Uca tepki gösterdi.

Eğitim-Bir-Sen Van Şube Başkanı Mehmet Ali Uca yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“İlk defa tüm İlksan temsilcilerimizin katıldığı toplantıda istişare ruhu zedelenerek konuşmamın başında mikrofon kapatıldı ve İlksan camiasına tercüman olmam engellenmiştir.Genel başkan kürsüye gelip öfkesini kusmuş ve kolumdan tutup şahsımı zorla indirmeye çalışmıştır” dedi.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Mehmet Ali Uca,” İlk defa tüm İlksan temsilcilerimizin katıldığı istişare ve bilgilendirme toplantısında istişare ruhu zedelenerek İlksan üyelerince kendilerini temsil etmek üzere gönderilen il delegesinin konuşması başından itibaren sabote ediliyor ve mikrofon defalarca kez kapatılarak İlksan camiasına tercüman olması engelleniyor. İlksan Genel başkanı Tuncer Yılmaz, kürsüye kadar gelip öfkesini kusuyor ve seçimle gelmiş olan il delegesini kolundan tutup zorla kürsüden indirmeye çalışıyor. Saatlerce konuşup bir çok hikaye anlatan İlksan Genel Başkanı sessizce ve saygı çerçevesinde dinlenilmiş ancak gerçekleri anlatmaya çalışan delegelerin sözleri kesilmiş, mikrofonları kapatılmış, konuşmaları sık sık kesilmiş ve üzerlerine yürünmüştür. Temsilcilerle istişare ve bilgilendirme toplantısında davet ettiği temsilcisinin söz hakkını gasp ederek,kürsü dokunulmazlığını hiçe saymış, ekonomik olarak batırdıkları İlksan’ı yönetemeyerek sınıfta kaldığı gibi demokratik olarak da maalesef sınıfta kalmıştır. Program boyunca yapılan tüm çalışmalar kayıt altına alındığı için söyleyecek tek cümlecikleri olmayan yetkisiz yönetim, bu talihsiz olaylardan sonra önce İlksan camiasından sonra da kamuoyundan derhal özür dilemelidirler.”

İŞTE OLAY ANI

İlk defa tüm İlksan temsilcilerimizin katıldığı toplantıda istişare ruhu zedelenerek konuşmamın başında mikrofon kapatıldı ve İlksan camiasına tercüman olmam engellenmiştir.Genel başkan @Tuncery25 kürsüye gelip öfkesini kusmuş ve kolumdan tutup şahsımı zorla indirmeye çalışmıştır pic.twitter.com/Uglb0XvpqC

— Mehmet Uca (@mehmet_uca) February 24, 2022

 



Çok Okunanlar

2024-09-21 05:47:13