Yerel >> Vanda Haber


Kaldırımda Vali Balcı’ya mini konser


Link [2022-05-25 08:59:48]



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Van’a atanan Dr. Ozan Balıcı’ın her hareketi Vanlılar tarafından takdirle karşılanıyor.

Esnaf temalı

Valilikten çıkarak Cumhuriyet Caddesi’nde yürüyen Vali Dr. Ozan Balcı, esnafı ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi.

Vatandaşla sohbet

Yolda karşılaştığı her kesimden vatandaştan büyük ilgi gören Vali Dr. Ozan Balcı, Van’ın lezzetiyle ünlü otlu peynirinin yapımında kullanılan sirmo otu satan bir vatandaşla uzun uzun sohbet etti.

Çay molası

Sirmo otunun nasıl toplandığı ve nasıl kullanıldığı hakkında bilgi alan Vali Dr. Ozan Balcı, Van’ın kadirşinas esnaflarından olan Dolayı Öztürk’ün kahvehanesinde çay molası verdi.

Vali Dr. Ozan Balcı, kahvehanede vatandaşlarla hasbihal ederek Van ile ilgili beklentilerini dinledi.

Mini konser iyi geldi

Vali Dr. Ozan Balcı, cadde boyunca fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların bu isteğini geri çevirmezken, kaldırımda flüt çalan sokak müzisyeni Aydın Çıray’ın mini konserini dinledi.

Vanlıyam Şanlıyam türküsünü sonuna kadar büyük bir dikkatle dinleyen Vali Dr. Ozan Balcı, Çıray’ı alkışlayarak tebrik etti.

İLGİLİ VALİ BALCI HABERLERİNİ OKU

Vali Dr. Ozan Balcı’ya Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Van’a atanan Valimiz Dr. Ozan Balcı’ya vatandaşlarımızın  hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Van’da her kesimden vatandaşın büyük ilgi ile karşıladığı Valimiz Dr. Ozan Balcı, hayırlı olsun ziyaretine gelen emekli din görevlisi İkram Yaşlak’ı makamında kabul etti.

Vali Dr. Ozan Balcı ile sıcak bir sohbet gerçekleştiren emekli din görevlisi Yaşlak, Vali Dr. Ozan Balcı’ya daha önce önemli şahsiyetlerle çektirdiği fotoğrafların bulunduğu albümü gösterdi.

Albümü inceleyen Vali Dr. Ozan Balcı, emekli din görevlisi İkram Yaşlak’a hayırlı ve sağlıklı ömürler diledi.



Çok Okunanlar

2024-09-20 00:38:48