Yerel >> Vanda Haber


Hüseyin ÇELİK’ten önemli açıklamalar


Link [2022-02-10 11:34:13]



Prof. Dr. Hüseyin Çelik: “VANESOB güzide bir kuruluştur, oda başkanlarımız saygıdeğerdir.”

VANESOB Başkanı İsa Berge, “Hizmetleri ile gönüllerde yer alan Sayın bakanımızı ağırlamak bizim için onurdur.”

Başkanları kutluyorum

Yapılan oda seçimlerinde yeniden kazanan ve yeni seçilen başkanlara hayırlı olsun dileğinde bulunan Çelik, “Oda seçimleri yenilendi, bazı arkadaşlarımız yeniden kazandı, bazı arkadaşlarımız ise yeni seçildi. Ben hem tekrar seçilen hem de yeni seçilen tüm başkanlarımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

VANESOB çok değer verdiğimiz bir kuruluştur

“Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği çok değer verdiğimiz bir kuruluştur” diyen Prof. Çelik, “Esnaf ve sanatkarlarımızın temsilciliği konumunda olan bu kuruluşumuz gerçekten çok güzide bir kuruluştur. Yıllardan birlikte mesai yaptığımız Sayın başkan İsa Berge, Van’da da Ankara'da da olması gerektiği şekilde kurumu temsil eden bir kardeşimizdir.” şeklinde konuştu.

Ankara’da bir kardeşiniz var

Tüm esnaf ve sanatkarlarımızın ve temsilcilerinin şunu bilmesinde fayda vardır. Ben aktif siyasette olsam da olmasam da her zaman Ankara'da bir kardeşleri vardır. Makul, meşru ve mantıklı her konuda bana müracaat edebilirsiniz.Gücüm ve imkanlarım nispetinde meseleleriniz ile ilgilenirim. Sizinle birlikte kafa yorarak çözüm ararız. Allah nefes verdikçe kendimi Van'ın bir hizmetkarı olarak görmeye devam edeceğimve hemşerilerimin emrinde olacağım. Bunun için illaki bir vasfım olması ya da milletvekili olmam gerekmiyor.” görüşlerine yer verdi.

Camianın temsilcisi başkanlar saygıdeğerdir

Prof. Dr. Hüseyin Çelik, “Camianın temsilcileri olan oda başkanları benim için çok saygıdeğerdirler. Bugün burada olmak ve arkadaşlarla böyle sıcak bir ortamı paylaşmak bana ayrı bir haz verdi. Allah, daha güzel günlerde bizleri hayırla bir araya getirsin.” ifadelerini kullandı.

VANESOB Başkanı Berge: Sayın bakanımıza teşekkür ediyoruz

Prof. Dr. Hüseyin Çelik’in Van için büyük bir değer olduğunu söyleyen VANESOB Başkanı İsa Berge, “Gerek milletvekilliği gerekse bakanlıkları döneminde hem şehrimize hem de ülkemize büyük hizmetleri olan Sayın bakanımızın ziyaretleri bizleri onurlandırmıştır. Hizmetleri ile hemşerilerimizin gönlünde yer tutan ve her zaman güzel anılan Vanımızın medarı iftiharı Sayın bakanımız ile hem hal olmak ve kendisini ağırlamak bizlere büyük bir mutluluk vermiştir. Kıymetli ziyaretleri nedeniyle Sayın bakanımız Hüseyin Çelik’e çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

Prof. Çelik’in oda başkanları ile sohbet etti. VANESOB Başkanı Berge, Prof. Dr. Hüseyin Çelik’e hediye takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı ile sona erdi.



Çok Okunanlar

2024-09-21 13:34:41