Yerel >> Vanda Haber


Erkeklere Hediye Alırken Dikkat Etmeniz Gereken 3 Nokta


Link [2022-03-07 14:54:00]



Genel olarak çoğumuzda erkekler hediyelere kadınlar kadar değer vermez düşüncesi hakim olsa da aslında bu doğru değil. Erkekler de en az kadınlar kadar hediye bekliyor ve özenle seçilmiş bir hediye karşısında mutlu oluyor. Bu yüzden kendinizi kullanışsız ve öylesine alınmış hediyeler karşısında “Zaten hediye beklemiyor” diye düşünerek kandırmayın. Bunun yerine çok basit 3 noktaya dikkat ederek onların hayatında iz bırakacak bir sürpriz hazırlayın!

 

1. Notlar alın. 

 

Kulağa fazla profesyonel gelse de işinizi çok kolaylaştıracak ve çok basit bir ipucu. Erkek arkadaşınız, ağabeyiniz, kuzeniniz ya da yakın arkadaşınız… Yakınlık dereceniz ne olursa olsun ileride hediye alma ihtimaliniz bulunan kişilerde yakalayacağınız küçük detayları not alabilirsiniz. Yanınızda defter kalem taşımanıza da gerek yok. Telefonunuzun notlar bölümüne ipuçları yazabilirsiniz. Hatta fotoğraf çekip ekleyebilirsiniz. 

 

Sevdiği renkler, beğendiği oyunlar, takip ettiği yönetmenler ya da gitmek istediği ülkeleri not alabilirsiniz. Ardından bu notlar doğrultusunda seçim yapabilirsiniz. Erkek hediyeleri konusunda bize yüzlerce seçenek sunan Muhiku’da onlara hitap edecek pek çok ürün ve kutu bulunuyor. 

 

2. İşlevselliğe dikkat edin.

 

Erkeklerin hediye anlayışı daha çok kullanabilecekleri ürünler üzerine. Çünkü genel olarak kadınlar kadar etrafı güzelleştirmeye meraklı değiller. Bu yüzden erkeklere hediye seçerken günlük hayatlarında kullanabilecekleri şık ve kullanışlı ürünlere öncelik vermelisiniz. Örneğin iş hayatındaki bir erkeğe kupa, kartlık, kalem, ajanda gibi ürünlerle Muhiku üzerinden bir set hazırlayarak armağan edebilirsiniz. 

 

3. Manevi değerini arttırın. 

 

Hediyenizin içeriği ne olursa olsun manevi değerini arttıracak dokunuşlar yapabilirsiniz. Yüreğinizden geçen sözleri not kartına yazabilir, keyifli bir fotoğrafı bastırıp hediyenizin içine ekleyebilirsiniz. 

 

Muhiku üzerinden satın alacağınız hediyelerin içine tamamen ücretsiz olarak hediye notu ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda sitedeki fotoğraf baskısı hizmeti sayesinde dilediğiniz fotoğrafı da hediyenize farklı formatlarda dahil edebilirsiniz. Böylelikle hediyenizin etkisi çok daha uzun sürecektir. 

Yenilikçi Doğum Günü Hediyesi Seçeneklerini Keşfedin

 

Sevdiklerinize doğum günlerinde gerçekten sevebilecekleri bir sürpriz yapmak ister misiniz? O halde ilk bulduğunuz kıyafete ya da aksesuara balıklama atlamayın deriz. Bunun yerine ona yeni yaşında yeni ufuklar açacak bir hediye verebilirsiniz.

Bunun için de Muhiku’nundoğum günü hediyesi seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

 

Örneğin bir kadına hediye alacaksanız sitedeki Keyifli Bir Gün Hediye Kutusu’nu tercih edebilirsiniz. Bu kutunun içerisinde bir adet mandala boyama kitabı, boya kalemleri, çiçek açan çay, el yapımı sabun, el-vücut kremi, karpuz nakışlı çorap ve kuru çiçek buketi yer alıyor. Bu hediyeyle yakınınız yeni yaşına kendine kaliteli vakit ayırarak girebilir. 

 

Erkeğe ise doğum günü hediyesi olarak Kahve Arası Hediye Kutusu’nu tercih edebilirsiniz. Bu kutunun içerisinde Burundi ve Brezilya’dan iki paket filtre kahve, bir adet seramik kupa, bir adet French press, kahve aromalı soya mumu ve kibrit yer alıyor. Mum yakmayı seven erkeklerin favori kokularından biri kahve olduğu için gönül rahatlığıyla bu kutuyu satın alabilirsiniz. 

 

Doğum günlerinde sevdiklerinize armağan edebileceğiniz yenilikçi bir diğer hediye ise seyahat temalı kutular. Let’sGo Travel Hediye Kutusu, hem kadına hem de erkeğe armağan edebileceğiniz keyifli bir kutu. İçerisinde bir paket filtre kahve, seyahat temalı kupa ve bardak altlığı, cüzdan, mini albüm, BizEvdeYokuz seyahat ajandası ve 75 TL değerinde EnUygun hediye kart bulunuyor. 

Kendi Hediyenizi Özgürce Tasarlayın!

 

Yenilikçi hediye seçenekleriyle sevdiklerimizi mutlu etmemize vesile olan Muhiku, aynı zamanda kendi kutunuzu da tasarlamanıza izin veriyor. Böylelikle eğer hazır setlerden hoşlanmazsanız tamamen kendi kararlarınızla bir set oluşturabilirsiniz. Ya da beğendiğiniz bir hediye kutusundan hareket ederek daha kişiselleştirilmiş bir versiyonunu tasarlayabilirsiniz. 

 

Peki Muhiku’da kendi kutunuzu nasıl tasarlayabilirsiniz? Bunun için tek yapmanız gereken Kendi Kutunu Yap sayfasını ziyaret etmek. Ardından açılan sayfada yer alan onlarca kategori içinden seçimlerinizi yapabilirsiniz. Kendi kutunu yap sayfasında en çok tercih edilen hediyelikler; Türk kahvesi, filtre kahve ve çaylar, kupalar, el yapımı fincanlar, aromatik mumlar, fularlar ve koleksiyon ürünleri. 

 

Koleksiyon ürünlerinin içerisinde Harry Potter, RickandMorty, Friends gibi sevilen yapımların karakterleri ve temalarıyla tasarlanan kupalar, defterler, ajandalar, puzzlelar ve daha pek çok ürün bulunuyor. Eğer sinemayla ve dizilerle arası iyi olan birine hediye kutusu tasarlayacaksanız bu ürünlere yer vermenizi önerebiliriz. Dizi/film keyfine eşlik edecek patlamış mısır, kahve ve çikolata da kutunuzu tasarlarken size fikir verebilir. 

 

Filmler ve dizilerdense kitapların büyülü dünyasına sığınmayı seven sevdikleriniz için de içerisinde kitap, çay, tütsü bulunan bir hediye seti oluşturabilirsiniz. Muhiku’da her yaştan her cinsiyetten ve her tarzdan insana uygun bir hediye bulabilir ya da kendiniz tasarlayabilirsiniz. Çünkü sitede özgürce seçim yapabileceğiniz yüzlerce kaliteli ürün bulunuyor. Size de bütçenize ve yakınlarınıza uygun tercihleri yapmak kalıyor. 

 

Muhiku’nun benzersiz hediyelerini keşfetmek için linki ziyaret edin: https://muhiku.com/



Çok Okunanlar

2024-09-21 03:02:50