Yerel >> Vanda Haber


Erdoğan’ın gözünde Edremit farkı


Link [2022-06-12 12:57:25]



Beşyol Meydanı'ndaki törende yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının Van için yaptığı hizmetleri sıralayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Van bizi bilir. Biz de Van'ı biliriz. Hamdolsun, havalimanından buraya kadar caddenin kenarlarında on binlerin bizi bağırlarına bastığını görmek hakikaten bizim için ayrı bir mutluluk oldu.” Dedi.

Aradaki fark 20 yıllık değil, asırlık

"Şu canım şehrin 25-30-40 yıl önceki haliyle bugünü bir karşılaştırsınlar. Aklı, vicdanı, ahlakı olan herkes, bu mukayesenin ardından, aradaki farkın 20 yıllık değil, asırlık olduğunu kabul edecektir.” Dedi.

Konuşmasında Edremit ilçesindeki değişikliğe değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı İsmail Say’a teşekkür etti.

Erdoğan konuşmasınındevamında ise:

“İnşallah bu çalışmaların artarak devam etmesini diliyorum. Zira Edremit adeta bir yalı kent, denize nazır bir ilçemiz. Geçmişte Edremit neydi şimdi ne oldu. Nerden nereye…” sözlerini kullanarak Edremit ilçesinin dünden bugüne gelen değişikliğini gözler önüne serdi.

Cumhurbaşkanın Erdoğan’ın Edremit için söylediği sözlerin ardında konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say,” Sayın Cumhurbaşkanımız, Biz de size çok teşekkür ederiz, desteklerinizle ve himayelerinizde çok daha güzel bir Edremit olacak inşallah.” Dedi.



Çok Okunanlar

2024-10-18 07:54:42