Yerel >> Vanda Haber


Edremit’te Şehit Soner İdil Parkına zarar verenler yakalandı


Link [2022-02-01 00:13:17]



YENİ GELİŞME ile Van Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ,” limiz genelinde asayiş olaylarının önlenmesi ve meydana gelen olaylarla ilgili şüpheli şahıs/şahısların yakalanmasına yönelik olarak;

Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Görevlilerince, İlimiz Edremit İlçesi Erenkent Mahallesi Şehit Soner İdil Parkı içerisinde Edremit Belediyesine ait güvenlik kulübesinin yakılması olayını gerçekleştiren 3 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında adli işlem başlatılmıştır.

Şahısların ifadelerinden ve kamera görüntülerinden kulübede ısınmak için ateş yaktıkları, ateşi söndüremeyerek kaçtıkları tespit edilmiştir.

Van Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde halkımızın can ve mal güvenliği için her türlü asayiş olayının önlenmesi ve meydana gelen olaylarda şüpheli şahıs/şahısların yakalanarak adli makamlara sevk edilmesine yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir. “ denildi.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say: Edremit bu görüntüleri hak etmiyor. Görüntüler Erenkent mah. Soner idil parkından. Güvenlik kameraları ile olayın failleri en yakın zamanda yakalanacak inşallah. Daha iyisini yine yapacağız." demişti.



Çok Okunanlar

2024-09-21 20:03:00