Yerel >> Vanda Haber


Doğustar Mobilya Sıhke Caddesi’nde


Link [2022-01-30 22:14:24]



Van’da bulunan mobilya firmaları arasında adında söz ettiren doğustar mobilya firması imalattan halka anlayışı ile ilklere imza atmaya devam ediyor.

2007'den bu yana mobilya koltuk kanepe imalatı yapan ve bölge illere toptan satış yapan Doğustar Mobilya artık halkımıza toptan fiyatına perakende satış yaparak ilk mağazasını Sıhke Caddesinde açtı

Müşteri memnuniyetine yönelik çalışmaları ve hizmet kalitesinin artıracak projeler üreten firma sektördeki marka kalitesini korumanın gururunu yaşıyor.

Yılların tecrübesini imalata dönüştüren Doğustar mobilya firması kendi bünyesinde kurduğu tasarım ekibiyle istediğiniz ürünün tasarlamasından imalatına kadar bir çok imkanı Van organize sanayi bölgesinde kurduğu mobilya üretim fabrikasıyla sunan firma emin adımlarla ilerleyişini devam diyor.

Bugün baktığımızda, Doğusatar Mobilya, ilk günkü misyonunu koruyarak yoluna devam etmektedir. Tüketicilerin tanıdığı, bildiği ve güvendiği Doğustar Mobilya büyük ilgi görmekte aynı zamanda kurduğu geniş hizmet ve ulaşım ağı ile Van bölge illere en kaliteli hizmeti ulaştırmanın verdiği güvenle kendi sektöründe öncü olmanın haklılığını yaşıyor.

Sektörde takip edilen bir marka olmayı başaran Doğusatar Mobilya her bütçeye uygun fiyat anlayışı ve geniş ürün portföyü ile tüketicilerine oldukça seçkin koltuk takımı modellerinden yatak odası takımlarına, köşe koltuk takımı modellerinden televizyon ünitelerine kadar pek çok farklı mobilyayı da bünyesinde ihtiva etmekte olan marka, çok zengin içerikli ve geniş kapsamlı bir ürün portföyü ile hayatınızı kolaylaştıran projeler üreterek imalattan halka ulaşmada önemli bir rol oynuyor.



Çok Okunanlar

2024-09-21 22:47:39