Yerel >> Vanda Haber


Başkan Say’ın bu davranışı ile gönüllere dokundu


Link [2022-04-03 09:53:29]



Başkan İsmail Say, yaptığı her projesi takdir topladığı gibi Ramazan Ayında, hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlar içinde uygulamaya koyduğu bu projesi de halk tarafında tam not aldı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Van Edremit Belediyesi ramazanda ayında bir birinde farklı ve anlamlı yeni çalışmalar ortaya koydu. En başta maddi imkanı yerinde olmayan, hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlar için sıcak yemek, ev temizliği konusunda seferber olurken diğer yanda ise kapı teslimi yaparak dağıttığı “EDREMİT KART “ ile gönüller dokundu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunan Başkanı İsmail Say, “Çevrenizde hasta, yaşlı, engelli veya kimsesiz olup yemek yapamayan, evini temizleyemeyen ve dışarı çıkamayan komşularınız varsa lütfen bize bildirin. 7/24 çağrı merkezimizi arayabilirsiniz, “ dedi.

İletişim numarası olarak 0432 312 21 53 veren Başkan Say, “Ramazan’da ihtiyaç sahibi hemşerilerimizle bir olalım” notunu düştü.

EDREMİT KART İLGİ ODAĞI OLDU

Edremit Belediyesi, Ramazan ayında dağıttığı gıda kolileri yerine EDREMİT KART’ı ihtiyaç sahiplerine vererek bir ilke imza attı. İhtiyaç sahibi verilen bu kart alışveriş kartı olarak istediği yerde alışveriş yapma imkanı sunuyor.

Başkan Say EDREMİT KART içinde,” Bu ramazan koliden karta geçtik. Ramazan hediyelerinizin yüklü olduğu Edremit Kart’ı komşularımıza dağıtmaya başladık. Güle güle kullanın. Hayırlı ramazanlar” ifadesini kullandı.



Çok Okunanlar

2024-09-20 13:39:16