Yerel >> Vanda Haber


Adnan Deniz imza gününde Vanlılarla Buluştu


Link [2022-03-28 07:34:46]



Deli eden mavilik ile Şark’tan Garb’a bir yol kitapları yazarı Adnan Deniz ile Deniz Ertesi Günler ile Denize saçılan manşetler kitabının yazarı Deniz Zeybek Vanlılarla buluştu.

Yaptığı çalışmalarla sürekli gündemde olan ve en son yapılan 31. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması'nda 1. Olan Adnan Deniz ve Deniz Zeybek Söyleşisine çok sayıda kişi katıldı. Adnan Deniz ve Deniz Zeybek’in Van’lı yazar Yaşar Kemal  ile ilgili yaptıkları Belgesel Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler yarışmasında ‘Yaşar Kemal” Röportaj kategorisinde birinci olurken yine “Mavi Ülkenin İnsanları” adlı belgeselle 2. olmayı başarmıştı.

O başarının baş mimarları bugün Van’da söyleşi ve imza gününde kitapseverlerle bir araya geldi. Van Ticaret ve Sanayi Odasında 14:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşen etkinliğe, Van Ticaret ve sanayi odası başkanı Necdet Takva, Van İl Defterdarı Murtaza Kamar, CHP il başkanı Seraceddin Bedirhanoğlu, Gelecek Partisi il başkanı A. Hekim Karabıyık, Saadet Partisi il başkanı Özay İlhan Eski CHP il başkanı Mehmet Kurukçu’nun yanısıra, çok sayıda kişi katıldı.

Kitap severlerin yoğun ilgi gösterdiği imza gününde katılımcılar kitaplarını imzalattı. Kitaplarını imzalatanlar Adnan Deniz ve Deniz Zeybek’le fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Söyleşinin Moderatörlüğünü Salih Geçken yaparken Deniz ve Zeybek, katılanlara teşekkürlerini iletti. vanekspres



Çok Okunanlar

2024-09-20 17:26:06