Yerel >> Telgraf Gazetesi


Yerlikaya’nın Gaziantep’e selamı var


Link [2022-03-05 18:52:49]



G10 Gazeteler Birliği üyesi gazetecilerden oluşan heyet İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'yı ziyaret ederek güncel konularla ilgili görüş alış verişinde bulundular. Vali Yerlikaya, G10 aracılığıyla Gaziantep'e selam gönderdi.

Geçtiğimiz hafta Ankara'da önemli temaslarda bulunan G10 Gaziantep Gazeteler Birliği üyeleri, bu kez de İstanbul ziyareti gerçekleştirdi. Gazetecilerin ilk ziyareti İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'ya oldu.

Yerlikaya'nın selamı var

Gaziantep'te 3 yıl görev yapan ve bu süre içerisinde özellikle DEAŞ, FETÖ, PKK/YPG gibi terör örgütleriyle mücadelede önemli başarılar elde eden Vali Yerlikaya, ardından İstanbul Valiliği görevine atanmıştı. İstanbul'da da, Gaziantep'teki gibi başarılı bir performans sergileyen Yerlikaya, Gaziantepli gazete sahiplerinin kendisine yaptığı ziyaretten çok memnun olduğunu söyledi. Gaziantep'e selam gönderen Ali Yerlikaya, "Gaziantep, ülkemiz için çok önemli bir şehir. Özellikle benim görev yaptığım dönem, hem Suriye olayları nedeniyle DEAŞ, hem de FETÖ ve PKK ile çok ciddi mücadeleler verdik. Bunun yanı sıra, sanayi ve üretim kenti Gaziantep'te, kentin topyekün kalkınmasını için önemli calışmalar gerçekleştirdik. Kentin bürokrasisi, yerel yönetimleri, siyasileri, iş dünyası, STK'ları ve en önemlisi de halkıyla birlikte Gaziantep'te taş üstüne taş koyabildiysek ne mutlu bize. Gaziantep'e ben memleketim diyebiliyorsam, Gaziantep'i ne kadar sevdiğimin göstergesi olsa gerek" dedi.

Ortak akıl ile başardık

Gaziantep'te varolan Ortak Akıl'ın kente büyük katkı sağladığını dile getiren Vali Yerlikaya, "Ne zaman bi sorun olsa, o sorunu kentin tüm katmanlarının katılımıyla anında çözdük. Zor dönemlerimizde oldu ama, Ortak Akılla elele verip her sorunun üstesinden geldik. Gaziantep, benim memuriyet hayatımda önemli bir yer edindi. Hayatımın bundan sonraki sürecinde de hep olacaktır" ifadelerini kullandı.



Çok Okunanlar

2024-09-24 08:25:33