Yerel >> Telgraf Gazetesi


Yasin K 0-0 L böyle istedi!


Link [2022-01-24 19:33:29]



Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Antalyaspor’a konuk olan Gaziantep Futbol Kulübü, bir puanla sahadan ayrıldı. Karşılaşmanın hakemi Yasin Kol, kırmızı siyahlıların iki net penaltısını vermedi.

Stat: Antalyaspor Stadyumu

Hakemler: Yasin Kol xx, Cemil Tunç xx, Murat Tuğberk Curbay xx

Antalyaspor: Boffin xx, Veysel Sarı xx, Naldo xx, Bünyamin xx, Kudryashov xx, Hakan Özmert xx (Andrea Poli dk. 66 x), Fernando Martins xx, Doğukan Sinik xx, Fredy xx (Ghachadk. 84 ?), Mehmedi xx (Crivelli dk. 66 xx) Wright xx (Gökdeniz Bayrakdar dk. 57 x)

Yedekler: Mehmet Ataberk, Diego Sousa, Bahadır, Eren Albayrak, Nuri Şahin, Mustafa

Teknik Sorumlu: Murat Öztürk

Gaziantep FK: Günay xx, Kitsiou xx, Djilobodji xx, Ertuğrul xx, Toşca xx, Halil İbrahim xx (Mendly dk. 46 x), Furkan xx (Merkel dk. 66 x), Doğan Erdoğan xx (Borven dk. 79 x), Recep Niyaz xx (Oğuz dk. 90+2 ?), Alexandru Maxim xx (Messaoudi dk. 90+2 ?), Figueiredo xx

Yedekler: Ekrem, Mustafa, Olkowski, Borven, Merkel, Yusuf, Berke

Teknik Sorumlu: Mehmet Yozgatlı

Sarı Kartlar: Crivelli, Martins, Doğukan Sinik (Antalyaspor), Djilobodji (Gaziantep FK)

Süper Lig’in 23’üncü haftasında şiddetle puana ihtiyacı olan Antalyaspor’a konuk olan Gaziantep FK, eksiklerine rağmen bir puan almayı başardı. Deplasmanda istediği sonuçları bir türlü alamayan kırmızı siyahlılar bir puanla sahadan ayrıldı. Kırmızı siyahlılarda Muhammet ve Vetrih’in yanı sıra teknik direktör Erol Bulut da Antalya’ya gidemedi.



Çok Okunanlar

2024-09-24 10:50:44