Yerel >> Telgraf Gazetesi


Gözler bu mitingde


Link [2022-05-21 22:28:31]



DEVA Partisi ilk mitingini bugün Gaziantep’te yapıyor. DEVA Partyisi Genel Başkanı Ali Babacan, bugün saat 17:00’de Kalealtı, 14 Şehit Anıtı Arkası, Tur Otobüsleri Park Alanı’nda Gazianteplilerle buluşuyor.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Genel Başkanı Ali Babacan 2022 yılının ilk mitingini gerçekleştirmek için bugün saat 17:00’de Gaziantep’te olacak. Büyük tartışmalara sahne olan ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gaziantep Valisi Davut Gül’ün karşılıklı açıklamaları ile tüm dikkatlerin üzerine toplandığı miting merakla bekleniyor. DEVA Partisi’nin Türkiye’de mitingi olması nedeniyle Ali Babacan ve Gaziantep teşkilatı da tartıya çıkacak.  Miting hazırlıklarının büyük bir özenle tamamlandığını ifade eden İl Başkanı Kaya, “DEVA Partisi Gaziantep teşkilatının bu yükün altında kalkabilecek durumda olduğunu göstermiş olduk. Gaziantep, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı en iyi şekilde ağırlamaya hazır halde” dedi. 

DEVA Partisi İl teşkilatı da günlerdir yaptığı saha çalışmalarının sonucunu merakla bekliyor. Sadece Gaziantep değil, Türkiye’nin de göz bu mitingde olacak. Mitingdeki kalabalığın DEVA Partisi’nin geleceği açısından da önemli olduğuna dikkat çekilirken, diğer iller için de yol haritası olması bekleniyor. Deva Partisi Gaziantep teşkilatı, oldukça iddialı. İl Başkanı Ertuğrul Kaya, her türlü engellemelere rağmen çok görkemli bir mitinge imza atacaklarını söyledi. Gazaintep’in DEVA’ya büyük ilgi gösterdiğini belirten Babacan, alanın dolacağına inandığını dile getirdi.



Çok Okunanlar

2024-09-23 20:24:31