Yerel >> Telgraf Gazetesi


Fatma Şahin, o listedeki tek AK Partili isim!


Link [2022-03-14 08:36:53]



Türkiye'nin önemli kamuoyu araştırma şirketlerinden ORC, yerel yönetimler üzerine gerçekleştirdiği araştırma sonuçlarını açıkladı. ORC'nin son 3 yılın en başarılı belediye başkanları araştırmasında, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 2. sırada yer aldı. Yüzde 57.2 başarı oranı yakalayan Şahin, ilk 5'te yer alan AK Partili tek başkan.

ORC Araştırma Şirketi, son yerel seçimlerinden üzerinden 3 yıl geçmesinin ardından, belediye başkanlarının 3 yıllık performans araştırmasının sonuçlarını yayınladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ilk sırada yer aldığı kamuoyu araştırmasında, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ikinci sırada yer aldı. 

FATMA ŞAHİN'İN BAŞARISI

ORC'nin Büyükşehir Belediye Başkanlarının başarı oranına göre yaptığı "Son 3 yılın en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları" araştırmasının sonuçlarına göre, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yüzde 57.2'lik başarı oranına ulaştı.

AK PARTİLİ TEK BAŞKAN 

Araştırma sonuçlarına göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yüzde 58.3'lük beğeni oranı ile ilk sırada yer alıyor. Yavaş'ın hemen ardından ise Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin var. Gaziantep'te yaptığı başarılı çalışmalarla bir çok kesimden alkış alan Fatma Şahin'in, araştırma sonuçlarına göre başarı yüzdesi 57.2. Aldığı başarı oranı ile son yerel seçimlerdeki oy oranının üzerine çıkan Fatma Şahin, en başarılı 5 büyükşehir belediye başkanı arasında, Ak Partili tek isim olarak dikkat çekiyor.



Çok Okunanlar

2024-09-24 06:28:24