Yerel >> Telgraf Gazetesi


Ali Tekin İnşaat’a ödül


Link [2022-02-03 21:53:18]



3.Etap Altıntaç Ödül Töreni 21 Aralık 2021 Salı günü İstanbul Portaxe’ta gerçekleşti. Önemli isimlerin katıldığı başarılı firmaların ödüllendirildiği gece de Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en başarılı inşaat şirketi ödülü Ali Tekin İnşaat’a verildi.

Altın Taç Ödülleri’nin üçüncüsü başarılı Organizatör Tayfun Kahya’nın başarılı organizasyonuyla gerçekleştirildi. Boğaz’ın incisi İstanbul Portaxe’ta düzenlenen ödül törenine sanat ve sosyal yaşam dünyasından çok sayıda ünlü konuk katılarak keyifli bir akşam geçirdi. Organizasyonun sunuculuğunu Gökay Kalaycıoğlu ve Banu Noyan yaparken birçok ünlü konuk gecede sahneye gelerek göstermiş oldukları başarılardan dolayı ödül aldı.

Ödüller sahiplerini bulurken Gaziantep merkezli ve son zamanlarda çok iyi çıkış yakalayan Ali Tekin İnşaat, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en başarılı inşaat şirketi seçildi. 2013 yılından bu yana önemli projelere imza atan Ali Tekin İnşaat’ın başarısı ile ilgili konuşan Ali Tekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tekin, “Bugün aldığımız bu ödülden dolayı çok mutluyuz. Firma olarak başarıyı hedefledik, müşterilerimizden ilham alarak iyi projeler hayata geçirdik. Her başarının arkasında önemli bir yapıtaşı vardır. Bizim bu başarıdaki yapıtaşımızda işimize verdiğimiz önemdir.” diye konuştu.

YUSUF AVŞAR: ÇOK ÖNEMLİ BİR ÖDÜL ALDIK

Gecede Ali Tekin İnşaat olarak çok önemli bir ödül aldıklarını vurgulayan Ali Tekin İnşaat Satış Müdürü Yusuf Avşar,” Firmamız başarı çıtasını yükseltmeye devam ediyor. Ali Tekin İnşaat olarak yarını hedefleyen projelere imza atıyor ve geleceğin yapılarını inşa ediyoruz. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir firma olarak başarımızın ödüle layık görülmesi gerçekten bizim için gurur verici” ifadelerine yer verdi.

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞANDI

Her yıl dikkat çeken temalarla düzenlenen Altın Taç Ödül Töreni bu yıl da önemli bir sosyal konuya değinerek erken yaşta evlendirilen kız çocuklarına dikkat çekmek ve kadına şiddete farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirildi. Kırmızı halı röportajlarının ve sahne gösterilerinin damga vurduğu etkinlikte konuklar unutulmaz bir gece geçirdi. Eşliğinde sahneye gelerek konuşmalarını gerçekleştirdikten sonra ödüllerini kucaklayan isimler yıl boyunca elde ettikleri başarıların takdir edilmesinin mutluluğunu yaşadı. Geceye Murat Kurşun, Deniz Seki, Gülden Karaböcek gibi ünlü isimler de katıldı.



Çok Okunanlar

2024-09-24 14:28:20