Yerel >> Telgraf Gazetesi


Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi görkemli bir törenle açıldı


Link [2022-05-26 12:55:47]



Spor Şehri Gaziantep'e yakışır nitelikte olan Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi görkemli bir törenle açıldı. Açılışa Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyüksehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.  Lisede 14 lojman, 200 kişilik pansiyon, bir kapalı spor salonu ve 6 adet spor alanı, 24 derslik bunuyor

Adil Konukoğlu: En çok keyif aldığım açılışlardan birisi

 

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Adil Konukoglu, 'Benim en fazla keyif aldığım açılışlardan birisi. İnşallah burada dünya çapında sporcular yetiştireceğiz. Her branşta çok önemli sporcular yetiştireceğiz' dedi.

 

Abdulkadir Konukoğlu: Artık sporla da anılacağız

 

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu da 'Bugüne kadar hep sanayi şehri olarak anılıyorduk. Bundan sonra sporla da anılacağız. Ben sayın valimize de verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı. 

 

Fatma Şahin: Peh dedirtecek bir tesis

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 'Gaziantep'e çok yakıştı. Peh dedirtecek bir tesis oldu. SANKO ailesine çok teşekkür ediyoruz. Sanayi şehri dedik. İçini doldurmamız lazım.Eğitim çok önemli. Gaziantep deyince akla baklava geliyor, fıstık geliyor. Artık Gaziantep denilince spor da gelecek' şeklinde konuştu.

 

Nejat Koçer: SANKO ailesine teşekkür ederim

 

Ak Parti Milletvekili Nejat Koçer de 'Böylesine önemli tesisi Gaziantep'e kazandıran SANKO ailesine teşekkür ediyorum. Gaziantep sporuna katkıda bulunsun inşallah. Daha güzel eserleri birlikte açmak dileğiyle' dedi. 

 

Davut Gül: önemli sporcular yetişecek 

 

Gaziantep Valisi Davut Gül ise, 'Bizim 3 milyarın üzerinde yatırım bütçemiz var. Cumhuriyet tarihinde yapılanın iki katı dersleri bu dönemde yaptık. Gaziantep ve ülkemize sporda önemli bir katkı yapacak bir liseyi de bugün açıyoruz' dedi.



Çok Okunanlar

2024-09-23 18:34:44