Breaking News >> News >> Reporter


Η Sing Fuels εξαγοράζει την ελληνική Prime's Bunkersplus Services


Link [2022-06-11 19:17:48]



Η εταιρεία εμπορίας ενέργειας Sing Fuels, με έδρα τη Σιγκαπούρη, έκλεισε συμφωνία για την απόκτηση των περιουσιακών στοιχείων της Prime's Bunkersplus Services της υπηρεσίας διαχείρισης αγορών καυσίμων με έδρα την Αθήνα, παρέχοντάς της ερείσματα σε μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές αγορές.

Η Prime's Bunkers, με έτος ίδρυσης το 2002, ειδικεύεται στην ελληνική ναυτιλιακή αγορά και, μετά τη συμφωνία, θα συνεχίσει τη λειτουργία της με την επωνυμία Sing Fuels Pte. ΕΠΕ (Ελλάς). 

Η Sing Fuels είπε ότι θα κάνει πρόσθετες επενδύσεις για να αυξήσει τον τρέχοντα αριθμό εργαζομένων της εταιρείας, να προσθέσει περισσότερους εμπόρους και να διευρύνει την προσφορά υπηρεσιών της στη χώρα. 

Η εξαγορά είναι η πρώτη στη 10ετή ιστορία της Sing Fuels και αναμένεται να ενισχύσει τη θέση της για περαιτέρω επέκταση στην Ευρώπη. Είναι επίσης το πρώτο βήμα στα σχέδια της Sing Fuels «για την οικοδόμηση μιας παγκόσμιας συμμαχίας ανεξάρτητων χρηματιστηριακών και εμπορικών εταίρων». Η εταιρεία δραστηριοποιείται επί του παρόντος στη Σιγκαπούρη, τη Νότια Αφρική, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. 

Ο Vikash Dhanuka, διευθύνων σύμβουλος της Sing Fuels, σχολίασε ότι η συγκέντρωση της εμπειρίας, της γνώσης και του δικτύου και των δύο ομάδων των εταιρειών θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση τους στην τοπική αγορά προκειμένου να κατακτηθεί περισσότερο μερίδιο αγοράς.

SING FUELSPRIME'S BUNKERSPLUS SERVICESΧρηματιστηριακή εταιρείαΣιγκαπούρηναυτιλιακή αγορά

Most Read

2024-09-18 04:12:08