Breaking News >> News >> Reporter


Ερντογάν: Στην Ελλάδα αλωνίζουν τρομοκρατικές οργανώσεις


Link [2022-06-04 18:57:50]



Νέα επίθεση κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη σύνοδο του κόμματός του (AKP) στην Άγκυρα.

"H Ελλάδα επιτρέπει στο εδαφος της την ίδρυση αμερικανικών βάσεων ενώ εκεί τριγυρνούν τρομοκρατικές οργανώσεις. Κανείς δεν πρέπει να περιμένει από εμάς να κάνουμε το ίδιο λάθος", υποστήριξε, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ.

Για τις στρατιωτικές ενέργειες στη βόρεια Συρία δήλωσε πως διαλύσαμε τον διάδρομο τρομοκρατίας που επιχειρείται να δημιουργηθεί στα νότια σύνορά μας, είπε ο Ταγίπ Ερντογάν και παραδέχτηκε ότι είναι σε εξέλιξη "νέες επιχειρήσεις στο εδαφος, στον αέρα και στη θάλασσα με όλες τις δυνάμεις σε ετοιμότητα".

"Αμερικανοί και Ρώσοι να ξέρουν ότι σε βάθος 30 χιλιομέτρων μέσα στη βόρεια Συρία είναι η περιοχή ασφαλείας μας και δεν θέλουμε πια να μας ενοχλούν ", είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Ρώτησα στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αν βρίσκεται δίπλα μας στον αγώνα που δίνει η Τουρκία σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο…η απάντηση που έδωσε έδειξε για άλλη μια φορά πως βρίσκεται δίπλα στους Ελληνοκυπρίους (Έλληνες) και σε όσους τους ρίχνουν πάνω μας» είπε αρχικά και σημείωσε «χθες τα είπα και με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ δεν είναι μια οργάνωση που θα εξασφαλίζει την ασφάλεια της τρομοκρατίας και αυτό πρέπει να το ξέρουν οι χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ».

ΕρντογάνΕΛΛΑΔΑΤΟΥΡΚΙΑ

Most Read

2024-09-20 00:38:32