Breaking News >> News >> Reporter


Μπάιντεν: Αναβάλλονται οι επισκέψεις του σε Ισραήλ και Σαουδική Αραβία


Link [2022-06-04 15:52:06]



Οι προγραμματισμένες επισκέψεις του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στη Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ για τον Ιούνιο, αναβλήθηκαν για τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με το NBC.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το NBC, ο Λευκός Οίκος προγραμματίζει ένα μεγαλύτερο ταξίδι του προέδρου των ΗΠΑ, στη Μέση Ανατολή για τον επόμενο μήνα.

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει το NBC, ένας ξένος διπλωμάτης και δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι η επίσκεψη του Μπάιντεν στη Σαουδική Αραβία δεν θα πραγματοποιηθεί πλέον στα τέλη Ιουνίου, ενώ δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι σημείωσαν ότι το ταξίδι στο Ισραήλ αναστέλλεται επίσης.

Οι δύο επισκέψεις αναμενόταν να προστεθούν στο ήδη προγραμματισμένο ταξίδι του Μπάιντεν στη Γερμανία και την Ισπανία αυτόν τον μήνα.

Οι νέες ημερομηνίες βρίσκονται υπό εξέταση και αναμένεται να αλλάξουν ξανά.

Τα σχέδια του προέδρου των ΗΠΑ να επισκεφθεί τη Σαουδική Αραβία τέθηκαν υπό ταχεία εξέταση, δεδομένου του ιστορικού της χώρας σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και των σχολίων του ίδιου του προέδρου στο παρελθόν για την πλούσια σε πετρέλαιο περιοχή.

ΜπάιντενΣαουδική ΑραβίαΙσραήλεπίσκεψη

Most Read

2024-09-20 01:15:08