Breaking News >> News >> Reporter


Σε περικοπές θέσεων εργασίας προχωρούν τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων


Link [2022-06-02 23:41:52]



Δεκάδες απολύσεις ανακοίνωσαν τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, Gemini και Rain, στο πλαίσιο υποχώρησης της αγοράς μέσα στο 2022 από τα ιστορικά υψηλά τα οποία άγγιξε στις αρχές Νοεμβρίου του 2021.

Η Gemini, το ανταλλακτήριο ψηφιακών στοιχείων ενεργητικού, σχεδιάζει να απολύσει περίπου το ένα δέκατο του προσωπικού του.

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, τα δύο αδέλφια Γουίνκλεβος, στους οποίους ανήκει η Gemini, ανέφεραν σε σημείωμα προς τους υπαλλήλους ότι τα προβλήματα στην αγορά κρυπτονομισμάτων έχουν διογκωθεί από τις τρέχουσες μακροοικονομικές και γεωπολιτικές αναταραχές, τονίζοντας ότι οι αναταράξεις ενδέχεται να κρατήσουν για καιρό ακόμα.

Η ανακοίνωση έρχεται στον απόηχο της υποχώρησης της αξίας της αγοράς ψηφιακών στοιχείων ενεργητικού κατά περίπου 2 τρισ. δολάρια από το υψηλό του Νοεμβρίου του 2021 σε 1,3 τρισ. δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσαν οι Financial Times.

Στην ίδια κατεύθυνση και η Rain Financial

Την ίδια κατεύθυνση ακολουθεί και η Rain Financial, ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων της Μέσης Ανατολής, που απέλυσε δεκάδες εργαζομένους εν μέσω της πρόσφατης κρίσης που έχει απομειώσει την αξία των περιουσιακών στοιχείων που συνδέονται με τα ψηφιακά νομίσματα, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg. 

Η εταιρεία κοινοποίησε την απόφασή της στο προσωπικό μέσα στην εβδομάδα, ανέφεραν οι ίδιες πηγές. Η κίνηση θα έχει επίδραση σε διάφορα τμήματα της εταιρείας, σημείωσαν.

κρυπτονομίσματαGeminiRAINαπολύσεις

Most Read

2024-09-19 22:59:47