Yerel >> Okur Gazetesi


Mustafa Şeker, Erka Akhisar Spor’da


Link [2022-07-06 05:19:45]



Kartalspor altyapısında yetişen ve sonrasında Erbaa, HEASK, Çayırova, Bulvar ve Kınık Bld formaları giyen, merkez orta saha ve ön libero oyuncusu 24 yaşındaki Mustafa Şeker, Erka Akhisar Spor ile anlaştı.

 

Oynadığı takımlardaki başarısı ile dikkat çeken 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Mustafa Şeker, yapılan görüşmelerin ardından kendisini Erka Akhisar Sporlu yapan sözleşmeye imzayı attı.

 

İmza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Mustafa Şeker, şu ifadeleri kullandı:

 

“Erka Akhisar Spor ile anlaştığım için çok mutluyum. Ligin başlamasını heyecanla bekliyorum. Hedefim Erka Akhisar Spor ile 3. Lig’e çıkmak. Bunun için de elimden gelen herşeyi yapacağım. Bireysel olarak da takım olarak da inşallah güzel bir sezon geçiririz. Elimizden gelenin en iyisini yaparak inşallah Erka Akhisar Spor’u 3. Lig’e çıkartırız, kupayı İnegöl’e getiririz”

 

Erka Akhisar Spor Sportif Direktörü Ali Özkan İse,

 

“Önemli bir transferi daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mustafa Şeker kardeşimiz oynadığı takımlardaki performansı ile herkesin takdirini kazanan bir kardeşimiz. Artık kendisi Erka Akhisar Spor forması giyecek. İnşallah 3. Lig yolunda bize katkı sağlayacak. Ben anlaşmanın iki tarafa da hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

Özkan, iki transfer daha açıklayacağını belirterek, konuşmasını şu ifadelerle tamamladı:

 

“Son iki transferimizi açıklayıp, transfer çalışmalarımızı noktalayacağız. Bundan sonra da zaten kamp dönemimiz olacak. İnşallah en iyi şekilde lige hazırlanıp, bu sezon İnegöl’e yakışır birtakım olarak sahaya çıkmak istiyoruz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Çok Okunanlar

2024-09-28 03:31:52