Yerel >> Okur Gazetesi


Beşir’den soğuk havada görevi başındaki personellere simit ikramı


Link [2022-01-28 22:15:37]



İnegöl soğuk hava ve kar yağışının ardından Beşir Derneği İnegöl temsilciği tarafından Emniyet ve Karayolları ekiplerine simit ikramında bulunuldu.

 

İlk olarak Alanyurt ve ardından sanayi ve merkez karakolunda Emniyet Güçleri ile bir araya gelen Beşir Derneği Temsilcileri, ardından da Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü Mezitler ekibini ziyaret ederek ikramlarda bulundu.

 

Yapılan ikramların ardından açıklamalarda bulunan Beşir Derneği İnegöl Temsilcisi Uğur Çiçek, şu ifadeleri kullandı:

 

“Bildiğini üzere kar yağışı ile birlikte soğuk hava geçtiğimiz günlerde ekili oldu. Bizlerde bu soğuk hava ve kar yağışının olduğu günlerde ikramlık simitlerimizi alarak Alanyurt, sanayi ve merkez karakolda görev yapan emniyet ekiplerimize ikram ettik. Daha sonra Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü Mezitler ekibini de ziyaret ederek onlara da simit ikramında bulunduk. Bu soğuk havalarda bir benze de olsa onları sevindirdiysek ne mutlu bize”

 

MİSYON

Beşir Derneği'nin misyonu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çiçek, "Kendisine yetemeyen, desteğe ve hizmete ihtiyacı olan, istismara açık hale gelmiş mahzun ve mahcup gönüllerin müjdeleyicisi ve onların hamisi olarak hiçbir ayrım yapmadan, paylaşmayı erdem haline getirmiş gönüller ile buluşturmak, sosyal adalete ve kardeşliğe destek olmak, hayır işlerinin yaygınlaşması için gece gündüz dünyanın her yerinde insanlara hizmeti nimet bilmektir" dedi.

 

VİZYON

Çiçek, son olarak Beşir Derneği'nin vizyonu ile ilgili bilgiler vererk, konuşmasını şu ifadelerle tamamladı: "Doğal afet ve başka nedenlerle dünyanın herhangi bir yerinde, biçare düşmüş, evsiz kalmış, salgın hastalıkların pençesinde bir lokmaya muhtaç kalmışlara, merhametlinin elini uzatmak, İmkânsızlıklardan dolayı okuyamayan, eğitimi yarım kalmış gönüllere sahip çıkmak. Meslek ve beceri kazandıracak kurslar açarak hayat boyu eğitimi desteklemek. Hayata tutunamamış, her şeyin değiştiği bir dünyada sahipsiz kalmış fakir ve yetimlere ulaşmak ihtiyaçlarını karşılamak, rehberlik yapmak. Hastalıklara duçar olmuş ve biçare kalmışların hizmetini görmek tedavilerini üstlenmek. Doğuştan veya sonradan özür sahibi olmuşların toplumda yer almaları ve hiçbir eksiklik hissetmemeleri için gören gözleri ve yürüyen ayakları olmak Kısaca nerde bir mahzun ve mahcup gönül varsa, orda ve onlarla olmak amacımızdır"

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Çok Okunanlar

2024-09-29 22:24:26