Kültür / Sanat >> NTV


Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim'in Savaşı (Lord of the Rings: The War of the Rohirrim) filminin vizyon tarihi açıklandı


Link [2022-02-15 17:14:21]



Yüzüklerin Efendisi filmi animasyon oluyor. Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim'in Savaşı (Lord of the Rings: The War of the Rohirrim) adıyla çekilecek filmin vizyon tarihi belli oldu.

Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim'in Savaşı (Lord of the Rings: The War of the Rohirrim) adlı animasyon film, 12 Nisan 2024'te vizyona girecek. Variety'nin haberine göre Warner Bros. ve New Line Cinema'nın ortak yapımı olan film, 'Hobbit' ve 'Yüzüklerin Efendisi' serisinden önceki olayları anlatacak. 

Filmi, 'Blade Runner: Black Lotus' ve 'Ghost in the Shell: Stand Alone Complex' gibi yapımların yönetmen koltuğunda oturan Kenji Kamiyama yönetecek. Kamiyama, filmle ilgili çalışmalara Haziran 2021'de başladı.

Orta Dünya'nın şekillenmesine yardımcı olan efsanevi Rohirrim Savaşı'nın anlatılacağı filmde, güçlü Rohan Kralı Helm Hammerhand'ın hayatına ve Miğfer Dibi'nin yaratılışına odaklanılacak. J.R.R. Tolkien'in eserlerinden uyarlanan senaryoyu Jeffrey Addiss, Will Matthews, Phoebe Gittins ve Arty Papageorgiou'dan oluşan bir senaryo ekibi kaleme aldı. 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Hobbit' üçlemelerinin Oscar'lı senaryo ekibinden Philippa Boyens, filmin yürütücü yapımcılığını üstleniyor.Henüz hakkında çok fazla bilgi ve görsel paylaşılmayan filmin seslendirme kadrsounda hangi isimlerin yer alacağı da henüz belli değil, fakat yakın zamanda açıklanacağı duyuruldu. 



Çok Okunanlar

2024-09-21 03:34:32